Fashion & Styling

Stoere kleding en sieraden voor de stoere vader

Mannen met armbanden, ik hou ervan! Met de juiste armband en eventueel andere sieraden wordt een man nóg aantrekkelijker. 

Kleren maken de man

Ten eerste maken kleren echt wel de man. In een mooie stoere spijkerbroek en een hip shirtje of slimfit overhemd zie ik een man het liefste. Mijn favoriete herenmerk is Jack and Jones. Super stoer merk met mooie herenkleding.
Qua schoenen hou ik van nette schoenen die voor in een punt uitlopen. Haren en gezicht netjes verzorgd. I like! Maar..sieraden maken een mooie look wat mij betreft wel echt af.

Mannen met sieraden

Ik hou van mannen met sieraden. Niet van die blingbling, dus geen gouden ketting en gouden ringen hoor. Oh, en liever ook niet zo’n enorm gat in zijn oor met zo’n enge oorbel, je weet wel, waar je zo door heen kunt kijken. Nee, gewoon stoere, casual sieraden.
Vooral armbanden en horloges vind ik echt wel een must bij een man! Ik vind dat door armbanden heren gewoon extra leuk worden, hihi. Qua horloges is het wat mij betreft the bigger, the better. Dat moet natuurlijk ook passen bij de man zelf, maar in principe vind ik een mooie grote zilveren horloge,  eventueel gecombineerd met een leren horlogeband, toch wel erg gaaf staan. En ook gaaf om dan bij die horloge een matchende armband te dragen.

heren armbanden

Heren armbanden

Qua heren armbanden heb ik dan weer een andere stijl. Hoewel een dikke zilveren armband ook heel tof kan zijn, hou ik juist als het gaat om armbanden meer van leren armbanden, met bolletjes of touwtjes. Wat ik ook erg stoer vind, is een combinatie van leer met zilver. Een voorkeur voor brede of smalle armbanden heb ik niet echt, dat is vooral afhankelijk van wie hem draagt. Met dunne polsjes is zo’n hele brede armband wat mij betreft wat minder mooi, dan bij een grotere, bredere man. Wel vind ik het het mooiste als het niet één dun armbandje is. Liever dan minimaal 2 armbanden of een armband met een dubbel touwtje.

Ik vind trouwens Buddha to Buddha sieraden ook enorm stoer voor mannen, ken je dat merk al?

heren armbanden

Als cadeautje

Je kunt natuurlijk samen met je man een stoere armband uitzoeken, dan weet je ook meteen zeker dat hij hem zelf ook gaaf vindt. Maar hoe leuk is het om je kerel gewoon te verrassen met een armband of mooie herenkleding. Met stoere armbanden man ook weer blij toch? Jij kent zijn smaak ook vast wel een beetje en daarnaast is het juist ook wel extra leuk dat de armband helemaal jouw keuze was.
Ik vind het in ieder geval wel echt een leuk verjaardagscadeau, of natuurlijk ook super romantisch voor Valentijnsdag of met KerstVrouwen vinden het leuk om sieraden te krijgen, maar mannen ook hoor! De meeste tenminste, haha, want er blijven natuurlijk mannen die niets van sieraden moeten weten. Ook prima, maar ik hou ervan!

heren armbanden





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment

  • Reply
    Christin@
    27 februari 2017 at 17:46

    Erg gaaf , die armbandjes voor heren .
    Schoenen die in een punt uitlopen ?
    Ligt er aan wie ze draagt .

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.