Beurzen Gezelschapsspellen

Spellenspektakel 2018: 10 en 11 november

Spellenspektakel 2018
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Over een maand is het weer zover: een van onze favoriete evenementen van het jaar! Niet alleen van mij dus, maar ook van de kinderen. Op 10 en 11 november vindt namelijk het Spellenspektakel 2018 plaats! 

Spellenspektakel 2018

Ieder jaar vindt het Spellenspektakel plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Voor ons heerlijk dicht bij en dat komt goed uit, want we willen dit evenement niet missen. Voor ons is het Spellenspektakel dan ook een jaarlijks terugkerend uitje. Daan en Jesse kijken er ook echt naar uit, en dat is ook niet gek: deze beurs staat in het teken van heel veel (nieuwe) spellen, en Daan en Jesse zijn gek op spelletjes! Ieder jaar is het weer een feest om allerlei nieuwe spellen uit te proberen. Want op het Spellenspektakel ben je voornamelijk bezig met spelletjes spelen.
Erg fijn, want op deze manier kan ik precies zijn welke nieuwe spellen goed in de smaak vallen: ideaal voor Pakjesavond! Vorig jaar maakten we bijvoorbeeld kennis met Droomhuis, een spel wat we een jaar later nog altijd graag spelen!

Speciale kinderhoek

Op het Spellenspektakel kom je de beste en leukste spellenmerken tegen. Denk aan 999 Games, Jumbo, Smart Games en The Game Master.
Ook is er een grote verkoophoek van tweedehands spellen: ideaal als je op zoek bent naar een ouder spel voor een mooie prijs.
Voor kinderen vanaf 4 jaar is er een kinderopvang waar je je kindje heen kan brengen. Bij de kinderopvang staan er natuurlijk superveel spelletjes en speelgoed waar je kids zich mee kunnen vermaken, uiteraard samen met en onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers.

Toernooien

Voor de echte spellen-fanaten zijn er ook verschillende toernooien waar aan deelgenomen kan worden. Hier maken de spelers kan op grote prijzen. Voor meer informatie over de toernooien, kijk even op de website van het Spellenspektakel.

Tickets

Dagtickets voor het Spellenspektakel kosten in de voorverkoop:

Dagkaart Volwassene € 11,-
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 4,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) € 24,00

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.