- Attractieparken Halloween

Spanning en plezier tijdens de Halloween Days & Nights in Toverland

Halloween Days & Nights in Toverland
Linda - Go or No Go

Dit weekend barstte in Toverland Halloween los, en dat hebben we gemerkt. Pompoenen, spinnen, webben en skeletten in overvloed tijdens de Halloween Days! En ga je tijdens een van de Halloween Nights, bereid je dan voor op flink wat spannende momenten! 

Halloween Days

Zodra je het park binnenkomt, komt de Halloween-sfeer je tegemoet. Met hooibalen en pompoenen zijn er vele leuke fotomomentjes en sfeerplaatjes gecreëerd. En met spinnenwebben aan de lantaarnpalen, hekken en op nog veel meer plekken krijgt het geheel een echte Halloweensfeer. Overdag is het niet eng trouwens, speciaal om natuurlijk alle jonge kinderen niet bang te maken.
De enige plek waar je kinderen misschien heel lichtjes kunnen schrikken is in het Dwaalhof. Dit doolhof is speciaal voor Halloween omgetoverd tot een griezelig doolhof waar Halloween-figuren in rondlopen. Wel maar drie, in ieder geval toen wij er waren overdag. En dat was perfect, want Jesse en Daan (8 jaar) vonden ook dat best al wel spannend. Niet te spannend hoor, gewoon goed zo. Eén van de figuren liet ons lichtjes schrikken toen hij van achter een muurtje ons verraste, maar ook dit was goed afgestemd op de kinderen.

Halloween Nights

‘s Avonds is dat in dit Dwaalhof wel anders, want dan word je flink opgeschrikt door de Halloween-figuren die dan hun best doen om je de stuipen op het lijf te jagen. En niet alleen in het Dwaalhof, maar overal in Toverland kun je opgeschrikt worden door Halloween-figuren.
Tijdens de Halloween Nights zijn er acht speciale Scare Zones ingericht. Als ik op de website kijk naar wat voor figuren er tijdens deze avonden rondlopen, kan ik eigenlijk alleen maar denken: Wauw, dit moet je volgens mij echt een keer in real life meemaken. Het ziet er écht heel gaaf uit.

Spanning en plezier tijdens de Halloween Days & Nights in Toverland
Wie het stiekem toch te eng vindt..

Wil je graag naar de Halloween Nights, maar vind je het tegelijkertijd ook wel een dingetje? Dan is er een alternatief. Ten eerste kun je voor je een Scare Zone betreedt, zien hoe eng het in deze zone zal worden. Dit wordt aangegeven met een aantal spinnen. Hoe meer, hoe enger. Daarnaast is er een tweede hulp: een toverstaf. Wil je naar de Halloween Nights, maar vind je het stiekem ook gewoon best wel spannend? Dan is daar een speciale toverstaf. Als je een Scare Zone in wandelt met je toverstaf aan, zullen de Halloween-figuren je ontzien en je niet de stuipen op het lijf jagen. Handig dus om voor de zekerheid zo’n toverstaf te nemen, dan kun je altijd later nog beslissen of je hem in zet of niet.

Bertus en Jaapie

In Toverland is er voor de jonge gasten iedere dag een erg leuke tovershow te zien: Het mysterie in het spookhuis. Deze show sluit perfect aan op het Halloween-thema. Bertus en Jaapie maken het publiek flink aan het lachen met hun grappen. Daarnaast zetten ze een super leuke en interactieve show mee waarbij alle kinderen erg enthousiast meedoen. De show duurt ongeveer een half uur en onze jongens hebben zich iedere minuut vermaakt: van begin tot eind dus.

bertus en jaapie toverland show

Go or No Go

We hebben echt een topdag gehad in Toverland. Daan en Jesse vonden de Halloween-aankleding gaaf, want ieder skelet werd aangewezen. Ook vonden ze het wel cool om in het Land van Toos twee heksen rond te zien wandelen. En zoals gezegd was de show van Bertus en Jaapie ook wel echt een aanrader. Het is echt wel een GO om tijdens de Halloween Days & Nights een dagje naar Toverland te gaan, zeker met het heerlijke weer dat voorlopig nog wel even aanhoudt!

Informatie

De Halloween Days vinden iedere dag plaats van 13 t/m 28 oktober.
De Halloween Nights vinden plaats op 13, 17, 18, 19, 20 & 27 oktober. Deze starten vanaf 18.30 tot 23.00 uur.

Voor meer info over de tickets, kijk je hier.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.