5 jaar 6 jaar 7 jaar

{ Review } | Unboxing Ready2Robot (met slijm)

review ready2robot lol voor jongens
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

De L.O.L. Surprise voor jongens, dat vinden wij de beste beschrijving voor de Ready2Robot. In laagjes je speelgoed uitpakken en steeds weer een verrassing wat je nu weer uit gaat pakken. En in het geval van de Ready2Robot houdt dat in uitpakken, in elkaar zetten én spelen met slijm.

Ready2Robot

De Ready2Robot is een soort capsule die je uit gaat pakken. Te beginnen bij het eerste plastic laagje en vervolgens kun je de capsule uit elkaar halen. Hier komen ook weer allerlei losse zakjes met onderdelen uit en een potje slijm.
En dan begint de pret pas echt, want Daan en Jesse vinden het erg leuk om de zakjes uit te pakken. Steeds weer het verrassingseffect: wat komt er nu weer uit het zakje? Daan en Jesse waren vol verwachting aan het wachten op het poppetje dat uiteindelijk de robot vormt, maar die kwam maar niet….

Onderdelen

Nadat je alle zakjes uitgepakt hebt, heb je alle losse onderdelen. Vervolgens ga je de robot in elkaar zetten. Op het plaatje kun je zien hoe de robot uiteindelijk in elkaar moet zitten. Dat was nog wel even puzzelen, want Daan had hem eerst verkeerd omgebouwd waardoor de benen in de gaatjes van de armen zaten. Dat is ook zoiets..
Heb je meer robots, dan kun je natuurlijk ook onderdelen met elkaar mixen en matchen en zo je eigen robot creëren.

Slijm

Tot slot zit er dus ook nog slijm in de capsule. Daan en Jesse dachten dat het gewoon een extra bakje slijm was, maar toen ze klaar waren met bouwen miste ze nog steeds het poppetje uit de robot zelf. Wat bleek? Die zat dus in de slijm! En dus werd het extra leuk om de slijm uit te pakken, om het poppetje er vervolgens uit te toveren. Hoe dat ging? Dat kun je zien in de unboxing-vlog.

Go or No Go

Daan en Jesse vonden het leuk om de Ready2Robot uit te pakken en in elkaar te zetten. Van de capsule kun je een soort podiumpje maken waar je de robot op kunt zetten. Je kunt deze podiums aan elkaar maken waardoor je dus je robots een grappig plekje kunt geven. Het is wel echt speelgoed dat draait om de unboxing: na het uitpakken en in elkaar zetten spelen ze er niet meer echt mee.
Wel is het leuk om met elkaar te ruilen, als vriendjes ze ook hebben en dubbelen hebben. Voor de unboxing-ervaring is de Ready2Robot zeker een go!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Prijs: € 11,99 en online te koop via bol.com

Zie hier de review van de nieuwste Ready2Robot producten van voorjaar 2019: Wreck Racers

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.