4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar

{ Review } | L.O.L Surprise Under Wraps Eye Spy Serie

{ Review } | L.O.L Surprise Under Wraps Eye Spy Serie

Uren kan ze er naar kijken. Het gaat vooral om het verrassingseffect. Filmpjes met unboxings of het openen van de welbekende eieren. Toen er dus een pakketje werd bezorgd met daarin de L.O.L Surprise Under Wraps had ik een hele blije dochter. Laat de verrassing maar komen!

L.O.L Surprise Under Wraps Eye Spy Serie

Een hele mond vol maar dan heb je ook wat. Het allerleukste van de L.O.L Surprise poppen is toch echt het uitpakken. Under Wraps zegt het eigenlijk al. Deze versie van de bekende surprise poppen bevat extra veel uitpakplezier. Het koffertje is namelijk verpakt in verschillende lagen en steeds wanneer je een laag eraf hebt ontdek je weer iets nieuws.  De gehele verpakking bestaat uit wel 15 verassingen.

 • vergrootglas
 • sticker met geheim bericht
 • verrassingscodes
 • fles
 • mysterieuze vermomming
 • schoenen
 • mode-accessoire
 • outfit
 • LOL Surprise Eye Spy Underwaps-pop
 • koffertje wat tevens een poppenstandaard is

De Eye Spy serie maakt dat deze serie L.O.L Surprise poppen echte mysterieus zijn. Ze zijn allemaal goed vermomd en deze vermomming kun je zelfs weer gebruiken als accessoires. Ook vind je een vergrootglas in de verpakking waarmee je codes moet kraken. Bewaar deze codes goed, anders krijg je je koffertje niet meer open.

Uitpakken maar!

Nadat we de L.O.L Surprise ontvingen konden we beginnen met uitpakken. Dit was nog een flinke klus voor de kleine handjes van mijn dochter maar dat mocht de pret niet drukken. Onder één van de eerste lagen vind je een vergrootglas. Deze heb je nodig om de codes te kunnen lezen om zo het koffertje uiteindelijk open te kunnen maken. Ik was blij dat we de L.O.L Surprise samen uit pakten want anders had de kleine dame de codes al aan de kant gegooid. Deze vind je namelijk op een vrij klein kaartje tussen één van de lagen.

Code kraken

Na het nodige priegelwerk en het wegpeuteren van de diverse lagen troffen we een capsule aan met diverse knopjes. Nu was het de bedoeling dat we de codes kraakten om zo alle klepjes open te kunnen doen. Dit viel nog niet mee want deze mama was niet zo intelligent om de gebruikte codes af te strepen. Gelukkig lette de kleine meid beter op en konden we zo alle codes kraken om  vervolgens een leuk L.O.L Surprise popje uit te kunnen pakken met de nodige accessoires.

Inmiddels kon er fijn gespeeld worden met het popje en gaat ze zelfs mee in bad. Ze kan namelijk ook plassen en water spuiten. Helaas was ik niet zo slim om de codes te bewaren en nu is het dus nogal een kunst om het koffertje open te krijgen na het nodige draaiwerk van de dochter.

Go or No Go?

Wij geven deze L.O.L Surprise Under Wraps een absolute Go! Het uitpakken alleen is al erg leuk maar vervolgens kun je ook eindeloos spelen met de diverse poppetjes. Vooral als je er meerdere bij elkaar hebt. De accessoires zijn dan uit te wisselen en dit maakt het extra leuk om hiermee te spelen. Wil je NOG meer afwisselen? Dan kun je deze gigantische L.O.L. koffer eens bekijken!

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Prijs: € 14,99 en te koop via bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.