3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Fingerlings HUGS aapje

Fingerlings HUGS review aapje
Anne

Kennen jullie de Fingerlings aapjes nog? Die aapjes die je op je vinger kan zetten en heel lief waren? Hier in huis konden ze daar erg leuk mee spelen. Maar de apenfamilie heeft uitbreiding gekregen: Het Fingerlings Hugs aapje! Wie dat is, laat Beau aan jullie zien. 

Boris!

Boris, de pluche Fingerlings aap. Deze Fingerlings HUGS zijn softies als het gaat om affectie. Met de gekke slungel armen kunnen ze echt met je knuffelen en geven ze korte en lange kussen aan je! Je kan er mee gooien, slingeren, en in slaap wiegen. Boris is ook een klein brutaaltje hoor. Voor je het weet laat hij scheten en *burp* oeps, ja een boertje.

Fingerlings HUGS aap kind 5 jaar

Beau en Boris

Ik heb een stuiterende Beau naast mij staan als hij de aap ziet, eerst besluit ik hem even zelf te testen voor ik hem aan mijn zoon geef. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. Omdat hij zoveel verschillende dingen kan, is het handig om deze toch even te lezen. Zo kan je op zijn buikje kietelen en gaat hij giechelen, maar ook door hem te schudden gebeurt er iets leuks. Dingen die je anders niet had geweten. En dan mag Beau hem gaan testen. En wat is het een succes, ik hoor mijn kind zo hard lachen als Boris een scheet laat. Op die leeftijd is dat ook hartstikke leuk. Beau kan echt spelen met de aap, alsof hij een vriendje heeft. Dit stimuleert het samen spel en is op deze jonge leeftijd erg belangrijk en nuttig. Beau en Boris doen samen de koprol en maken samen echt pret. De aap reageert op de dingen die Beau doet, en heeft hij zelfs een recordfunctie zodat hij kan nazeggen wat jij zegt.  Uiteraard is het ook echt een leuke knuffel.

Fingerlings HUGS aapje leuk kind 4 jaar

Go or No Go

Ik ben echt blij verrast met Boris. In de deze leeftijdscategorie is het zeker voor jongens best moeilijk om wat leuks te vinden. Met Boris is er nu ook iets waar jongens mee kunnen spelen en voor kunnen zorgen. Nu is Boris niet alleen voor de jongens, maar ook zeker voor de meisjes! De vriendin van Boris, genaamd Bella, is ook te koop. In een heerlijke meidenkleur: Roze! Deze aap is leuk om te geven tot en met een jaar of 7. Ik verzeker je dat je een top cadeau hebt, wat ons betreft duidelijk een GO!

Speelgoed van het jaar 2018

Niet voor niks is deze de Fingerlings HUGS genomineerd voor speelgoed van het jaar, en ik begrijp dat volkomen!

Fingerlings Blindpacks

En heb je nu wat oudere kindjes, dan zijn de blindpacks van Fingerlings te koop: miniaapjes voor op je pen of potlood. Of je hangt ze op aan de bijgeleverde armband. Met 36 verschillende aapjes, luipaarden en unicorns is er nog genoeg te sparen!

Feitjes

Fingerlings Hugs
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.