5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar

{ Review } | Crate Creatures Surprise

crate creatures surprise review unboxing
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Een grappig monster met maar liefst 45 functies, waaronder grommen, napraten, scheten, lachen, springen en stuiteren. Maar hij kan ook slapen, snurken, eten en lachen. Een aantal van de vele geluiden en bewegingen die de Crate Creatures Surprise kunnen maken. 

Crate Creatures Surprise

De Crate Creatures komen in een krat met een grote ketting erom. Logisch ook, want het is nu eenmaal een monster en dan kunnen we niet veilig genoeg zijn. Maar goed, de kinderen willen hem toch wel erg graag uitpakken natuurlijk, dus io veilige afstand hield ik het allemaal in de gaten. Terwijl het monster nog in zijn kooi zit, beginnen Daan en Jesse aan zijn tong te trekken. En dat terwijl er duidelijk op het krat staat: Pas op! NIET aan zijn tong trekken! Lefgozers…nu durven ze wel, terwijl hij in zijn kooi opgesloten zit. Leuk vindt hij het niet, want hij brult en zijn ogen lichten op als ze aan zijn tong trekken. Ondertussen houd ik nog altijd veilig afstand. Dit terwijl Daan en Jesse al met de koevoet aan de slag gaan met het openbreken van het slot en vervolgens met het krat. Na even wrikken en wringen is het gelukt en breekt de krat open.

Sizzle het monster

Op mijn hoede, maar toch ook wel nieuwsgierig, kijk ik mee naar wat er gebeurt. Jesse tilt Sizzle, want zo heet hij nu eenmaal, uit de krat en bekijkt hem eens goed. Verder dan brullen door aan zijn tong te trekken komt hij niet. Tenminste, een paar minuten niet. Want dan komen we erachter dat we onze Sizzle op zijn rug even aan moeten zetten. Zodra we dat gedaan hebben, ontwaakt Sizzle uit een lange winterslaap. En hoe! Hij houdt niet meer op, wat heeft hij veel te vertellen! Daan en Jesse hebben vooral veel plezier met de herhaal-functie. Crate Creatures zeggen je namelijk na. Volgens de beschrijving in een monsterstem, maar ik vind zijn stem eigenlijk vrij normaal klinken. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Zeker niet omdat onze Sizzle ook nog eens je zin achterstevoren op kan noemen, als je hem op zijn kop houdt. Dat is zeg maar best wel knap! Wij doen het hem in ieder geval niet na.

Go or No Go

Ik kan er veel over vertellen en met foto’s laten zien, maar eigenlijk moet je de Crate Creatures gewoon aan de gang zien. Hebben jullie even geluk dat Jesse sinds kort een YouTube-kanaal heeft en hij vlogs maakt! Samen met zijn broer heeft hij speciaal voor jullie een unboxing-video gemaakt. Kijk je mee?

Feitjes

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Merk: MGA Entertainment
Batterijen inbegrepen (3x AA)
Deze varianten zijn te koop via bol.com





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.