10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Winnen

Oneindig unboxen met L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

Linda - Go or No Go

Heel veel lol, unboxing en verrassingen met de allernieuwste L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! Jeeeetje jongens, wat zit er veel in!! Helemaal gaaf voor de aankomende feestdagen natuurlijk als je thuis een dochter hebt die gek is op de L.O.L. Surprises. En het goede nieuws is dat wij er één weg mogen geven! 

Wat is L.O.L. Surprise?

Inmiddels heeft het geen uitleg meer nodig wat L.O.L. Surprise’s zijn, want dan heb je (sorry hè) echt even onder een steen geleefd. Maar vooruit, heel even in het kort: L.O.L. Surprise is het ultieme unboxing speelgoed waarbij je laagje voor laagje schattige speelgoedpopjes uitpakt. Ieder laagje bevat een accessoire of kledingstuk voor het poppetje.

Echte haren!

De gewone L.O.L. Surprise bal is inmiddels al een aantal keer vernieuwd, maar deze keer komen ze met een vernieuwing die ik echt heel erg leuk vindt: De poppetjes hebben echte haren gekregen! Nu is het echt een barbiepop in het mini, en ze zijn vooral ongelooflijk schattig.

L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

En een Bigger Surprise zou geen Bigger Surprise heten als het één L.O.L. bal was, of één poppetje. Nee, er zít me toch een hoop in! Komtie: De L.O.L. Bigger Surprise bevat twee Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verassingen, een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen en een Limited Edition Surprise Lil´ Sister met 5 verrassingen. Die bestaan dan weer uit 12 plastic haarstijlen, 6 haarstijlen om te borstelen, 6 gezichtsmaskers, 10 extra accessoires, Spy Glass en een sticker. Super veel dus! Je kunt je L.O.L. poppetjes 18 verschillende haarstijlen in totaal geven. In totaal zitten er ruim 60 verrassingen in de L.O.L. Bigger Surprise.

Koffertje

Wat ook super leuk en handig is aan de L.O.L. Bigger Surprise, is dat je het koffertje handig verandert in een draagtas met hengsel. Zo neem je je poppetjes overal mee naar toe. Handig voor in de trein of als je uit logeren gaat. Of natuurlijk als je naar vriendinnetjes gaat om te ruilen.

YouTube Unboxing video

In de YouTube unboxing video van L.O.L. zie je de hysterische unboxing door Secret Agents Tahani en Mykal-Michelle. Zeker een kijkje waard, want ze zijn lekker enthousiast en vooral ook heel schattig. En dan krijg je meteen een sneak peak van wat er allemaal in het glinsterende roze koffertje zit.

L.o.l. bigger surprise

Feitjes

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Prijs: € 89,99 en te koop via bol.com


Lees ook:
Capsule Chix fashiondolls
Na! Na! Na! Surprise

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 79 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje - Go or No Go
  22 juni 2020 at 16:01

  […] Er zijn nu zoveel verschillende soorten, dat er altijd wel weer wat bij kan. Ze heeft zo’n grote L.O.L. koffer waar van alles in past, dus nog ruimte zat. Zo zou ze graag iets van de neon collectie willen, de […]

 • Reply
  { Review } L.O.L. Surprise Styling Head - Go or No Go
  7 juni 2020 at 11:00

  […] ballen? Die hype heb je toch mee moeten krijgen. Wij schreven er ook een aantal blogs over zoals deze en deze. De L.O.L. Surprise ballen bevatten erg leuke poppetjes waarmee je onder andere in een […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 6-jarig meisje - Go or No Go
  27 april 2020 at 19:03

  […] van unboxing speelgoed. Er worden steeds gekkere en leukere versies bedacht. Denk aan de bekendste L.O.L ballen. In allerlei vormen en maten voortaan. Party Pop Teenies zijn ook al zo leuk. Maar je hebt nu ook […]

 • Reply
  cbdkl
  7 november 2018 at 10:58

  LOL!! Doe graag mee. Leuk cadeautje voor sinterklaas

 • Reply
  Paul
  6 november 2018 at 20:29

  Ik snap de lol niet, maar mijn dochters wel. Die zijn er verzot op. Dus ik doe graag voor hen mee.

 • Reply
  Marguerita
  6 november 2018 at 09:19

  Superleuk! Deze staat hoog op de verlanglijst van mijn meiden, dus ik doe heel graag mee. Je weet nooit.

 • Reply
  Sjoerd hendrikse
  6 november 2018 at 07:25

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Faye. Ze is helemaal in de ban van LoL en met die kleine dingetjes die er allemaal bij zitten, kan ze uren spelen.
  Deze bigger surprise is volgens haar de allergaafste ooit omdat “er maar liefst 60 suprises inzitten, pap!” (Dat hoor ik ze vaak roepen wanneer we voorbij de speelgoedzaak lopen haha!) Jammer dat hij best prijzig is, de rest van LOL daarentegen is nl wel goed betaalbaar vind ik. Dit is het eerste jaar dat ze “onze hulp” is met sinterklaas en ze het grote geheim weet 😉 Het zou wel heel erg leuk zijn onze grote hulp, met zo’n groot cadeau te mogen verrassen! Het is het enige wat op haar verlanglijstje staat! De kans is klein, maar wat zou het een gave verrassing zijn!! 🍀🍀🍀

 • Reply
  Marian B
  5 november 2018 at 21:38

  Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje. Leuk voor als ze weer komt logeren!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  5 november 2018 at 14:37

  Supertof, wij doen zeker mee!

  • Reply
   Sharon de Ridder
   5 november 2018 at 14:42

   Ik volg ook het genoemde kanaal op Youtube nu 😀

 • Reply
  Helena
  5 november 2018 at 10:14

  Onze Emma zou daar dolgelukkig mee zijn, je, ik waag mijn kans

 • Reply
  Anja
  5 november 2018 at 08:25

  Erg leuk ik doe graag mee 🤫😁

 • Reply
  SophiaG
  3 november 2018 at 13:04

  Ik maak heel graag kans voor mijn twee meiden. Die zouden hier heel blij van worden.

 • Reply
  Michelle Kaya
  3 november 2018 at 00:45

  Graag waag ik een kansje voor mijn nichtje 🍀😍🤞🏽

 • Reply
  Annelies van der Heide
  3 november 2018 at 00:08

  Wow wow wow geweldige actie 😍 doe graag mee met deze win actie. Mijn dochter zal het geweldig vinden en ik zelf ook wel 😉 Altijd weer spannend wat voor kleur bal het zal zijn en wat er in zit. Elke dag zit ze op YouTube filmpjes te kijken van LOL. Ze is fanatiek aan het sparen voor nog meer en LOL is het enige wat op haar verlanglijstje staat van wat ze graag wil hebben.
  Ik heb me zojuist ook geabonneerd op je kanaal. Dubbel kans, wie weet. Duimen draaien tot 6 november.

 • Reply
  F. Bijderwieden
  2 november 2018 at 20:47

  Ik hoop hem graag te winnen voor mijn dochter Tara. Ben onwijs trots op haar. Na veel tegenslagen, gaat het nu ontzettend goed met haar. (en stiekem vind ik de LOL zelf ook erg leuk, dus dat zou dan samen uitpakken worden ☺️)

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  2 november 2018 at 20:02

  Oh wow, oh wow, oh wow, dat gaat er nu eigenlijk alleen maar door mijn hoofd. Mijn dochtertje is een GIGA LOL surprise fan en deze staat bovenaan haar verlanglijstje (dankjewel kinderreclames). Jammergenoeg heeft deze Sint niet zo’n gigantische portemonnee, dus nu ik deze winactie zie ben ik heel hard aan het duimen. Zou echt fantastisch zijn als ik mijn kleinste moppie kan zien stralen als ze dit geweldige cadeau in de zak vind. Ook meteen even geabonneerd op het youtube kanaal (gebruikersnaam: Ella Bella).

 • Reply
  Danielle Jansen
  2 november 2018 at 18:03

  Oooh dit zou mijn dochter Naomi van 8 echt helemaal TE GEK vinden! Ik waag dan ook graag een kansje voor haar 🎉

 • Reply
  Nency
  2 november 2018 at 13:52

  Uiteraard doe ik mee. Hier zijn twee dametjes die daar vast blij van worden.

 • Reply
  Sabine Hensens
  2 november 2018 at 11:58

  DE droom van mijn dochter!!! Ze is op en top L.O.L fan en haar verlanglijstje staat er vol mee….Het zou echt heel leuk zijn om een kansje te mogen maken 🍀🤞 Natuurlijk volg ik ook op Youtube!

 • Reply
  cindy pater
  1 november 2018 at 16:56

  Waanzinnig gaaf cadeau voor mijn kleine meid. Dan weten we in elk geval zeker dat ze geen dubbele LOL krijgt want daar is ze een heldin in schijnbaar. Doe dus graag voor haar mee

 • Reply
  Tamara
  31 oktober 2018 at 22:13

  Ik doe graag mee voor Emma, die is dol op LOL surprise ballen!

 • Reply
  Denise
  31 oktober 2018 at 21:44

  Jaaaa dit zou mijn oudste meisje Faye echt HE-LE-MAAL geweldig vinden!! 😍😍😍 ze is dol op LOL en had vorige week voor haar verjaardag dan ook alleen maar LOL op haar lijste staan haha!
  De bigger surprise is echt een grote droom van haar! Ze is er hard voor aan het sparen, maar hij is zo prijzig!
  Iedere dag kijkt ze er unboxing video’s van en hoor ik ze enthousiast roepen dat er zoveel lols in zitten, en er heeeel veel kleine verrassingen bij zitten! Hij is zooo gaaf mam, hoor ik dan!
  Dit zou echt een onwijs gaaf 5dec cadeau voor haar zijn!

 • Reply
  Loes
  31 oktober 2018 at 21:39

  ik doe ook graag mee

 • Reply
  Amy Boeren
  31 oktober 2018 at 13:06

  Mag ik ook meedoen met deze winactie? Mijn dochters Fenna en Mara zijn fervent LOL Surprise fan. Deze big surprise willen ze dolgraag, maar ik denk niet dat Sinterklaas deze gaat geven dit jaar 🙂
  Duimen!

 • Reply
  Patricia Paling
  31 oktober 2018 at 09:27

  Wauw, leuk leuk leuk!!! 😍 Dit zou mijn dochter echt SUPER vinden. Helemaal dol op alles van L.O.L. Wat zou dit een mega surprise zijn voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! 🤞💝🍀

 • Reply
  Manon hendriks
  31 oktober 2018 at 09:10

  Ik doe graag mee voor mijn dochter😍

 • Reply
  Lena smit
  31 oktober 2018 at 08:36

  Doe heel graag mee voor mijn dochtertje, leuke verrassing voor de feestdagen!

 • Reply
  jantine
  31 oktober 2018 at 07:02

  Wauw wat gaaf! Wij doen graag mee! Deze prijs zou mijn dochter Evie fantastisch vinden. Een mooi cadeau voor Sinterklaas:)

 • Reply
  Erika
  30 oktober 2018 at 23:35

  Ooooo 🤩🤩🤩🤩 dit vinden mn dochter zo ontzettend gaaf!
  Wij doen graag mee😍
  Ze hebben al een l.o.l bal ban hun eigen spaargeld gekocht, en zijn super enthousiast! Kunnen er hele dagen mee spelen.

 • Reply
  Marcia Kan
  30 oktober 2018 at 22:43

  Oh dit is zó gaaf! Bij allebei mijn dochters hoog op hun verlanglijstje voor Sinterklaas. Hoe fijn als deze Sinterklaas hem mag winnen!😉😁

 • Reply
  Els Wanders
  30 oktober 2018 at 21:31

  Ik doe graag mee, dochtertje heeft al vanalles van LOL op haar verlanglijstje geplakt.

 • Reply
  harry brants
  30 oktober 2018 at 20:39

  leuk voor mijn kleindochter zal hier blij mee zijn

 • Reply
  Charlotte
  30 oktober 2018 at 19:06

  Oeh ik doe graag mee! Enorme LOL fan hier in huis dus hier zal ze zeker blij mee zijn!

 • Reply
  Eline
  30 oktober 2018 at 18:34

  Ik doe heel graag mee, wat een super prijs!

 • Reply
  anita kempenaers
  30 oktober 2018 at 18:12

  doe graag mee voor mijn kleindochter die hier superblij mee zal zijn

 • Reply
  Nathalie Helberts
  30 oktober 2018 at 16:45

  WAUW WAUW WAUW! <3 Wat een WAANZINNIGE L.O.L Bigger Surprise koffer gaan jullie weggeven, TE GEK 🙂 Whoehoeeeeeeeee dochterlief wil 'm echt heel heel héééééééééééééééél ontzettend graag! Ze heeft een tijdje terug de unboxing op youtube van haar favoriete vlogster zitten kijken… en ze werd echt HE-LE-MAAL GEK!! Whaaaaaa!! Dit zou echt "het" perfecte cadeau voor 5 dec. zijn <3 Super SPANNEND! Uiteraard heb ik me geabonneerd voor het youtube kanaal 🙂 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀

 • Reply
  Oma Will
  30 oktober 2018 at 16:41

  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter.
  Leuk cadeautje voor haar.
  Zij is dol op de L.O.L. ballen, dus deze L.O.L. bigger surprise daar zou ze heel blij mee zijn.
  Vooral ook met het leuke koffertje.
  Wij vieren met de kleinkinderen Kerst met cadeautjes.
  Misschien ligt dit cadeau dan voor haar onder de Kerstboom.

 • Reply
  Nele
  30 oktober 2018 at 16:35

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Corinne
  30 oktober 2018 at 15:50

  Mijn dochter is hier helemaal gek van.Ik doe graag mee.

 • Reply
  Saskia v Berkel
  30 oktober 2018 at 15:19

  Wauw!! Daar wil ik eh….ik bedoel mijn dochter heel graag mee spelen! Fingers crossed!

 • Reply
  Fleur
  30 oktober 2018 at 14:05

  Ik doe mee! Deze LOL surprise is de ultieme droom van mijn dochters en staat dan ook hoog op hun verlanglijstjes

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  30 oktober 2018 at 13:59

  Omg🤪🤪
  Moest mijn jonge dame Sharona dit zien , Zou ze helemaal wil worden , ze is een grote LOL fan, en deze big surprise zou haar wel even bezig houden met steeds opnieuw en opnieuw een verrassing , leuk voor de feestdagen en ze is ook nog eens 16/12 jarig , mama’s duimen draaien op volle toeren

 • Reply
  Manon
  30 oktober 2018 at 13:56

  Ik doe mee!

 • Reply
  Mary-Lou
  30 oktober 2018 at 13:18

  Ahhhhh, wat tof!! Geen schijn van kans denk ik met zoveel reacties, maar ik moet een gokje wagen. 🙂

 • Reply
  Nicol meewis
  30 oktober 2018 at 12:57

  Oehhhh super happy zou ons dochtertje hiervan worden;) gaaf zeg met echte haren!
  We zouden haar zo ontzettend blij maken.
  Wat worden ze steeds leuker! Kan ze met haar andere poppetjes er lekker op los spelen.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  30 oktober 2018 at 12:46

  Dat zou een surprise zijn voor Eva 😀 ik ben ook geabonneerd op YouTube.

 • Reply
  Bjorn neys
  30 oktober 2018 at 12:32

  Geabonneerd op you tube
  aIs fiere papa waag ik ook graag deze big surprise kans voor mijn knappe dochter , die gek is van verrassingen en een grote LOL fan, kansje wagen en duimen omhoog een fiere papa

 • Reply
  margo janssen
  30 oktober 2018 at 12:17

  Mijn dochtertje Noa zou hier heeeel blij van worden!

 • Reply
  Jos neys
  30 oktober 2018 at 12:15

  Wat een wauw big surprise is dat zeg
  Als vake deze wint dan krijg ik zeker een big knuffel van mijn kleindochter
  Omg deze is geweldig gewoon 😛😝😜

 • Reply
  Cindy Framke
  30 oktober 2018 at 11:59

  Wauw! Deze is heel gaaf! Mijn dochtertjes zullen dit echt helemaal te gek vinden. De LOL surprise staat heel hoog op hun verlanglijstje. Want ze hebben er nog niets van. Voor sinterklaas krijgen ze de kleine lol surpriseballen. Maar dit zullen ze helemaal fantastisch vinden. Ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Lenny Wibbelink
  30 oktober 2018 at 11:59

  Wow wat een winactie! Hier worden meisjes echt blij van en een zo’n meisje is mijn dochter van 6. De Lol surprises blijven leuk doordat er zoveel verschillende zijn. En dit is natuurlijk de Max onder de Surprises. We gaan duimen! You tube volgen doen we vanaf nu ook

 • Reply
  Marjo
  30 oktober 2018 at 11:48

  Dit staat bijr Rhodé en Sarah heel hoog op het lijstje voor de sint! Dus ik doe graag voor de meiden mee! Hebben geabonneerd op het YouTube kanaal, en nu fingers crossed want er zullen er veel meedoen aan deze actie!

 • Reply
  Rietjens Sonja
  30 oktober 2018 at 11:39

  Mijn kleindochter van bijna 8, is een grote fan van de LOL surprise , de popjes , de diertjes , ze vind ze allemaal mega cool, maar ook super spannend om steeds te openen, ze is dol op verrassingen, deze koffer is dus mega verrassing, duimen omhoog een fiere trotse oma

 • Reply
  Joyce
  30 oktober 2018 at 11:39

  Mijn dochter zou gek worden als ze deze zou hebben! Ik vind dat ze hem verdiend.. ze heeft het even niet makkelijk en blijft toch een heerlijk meisje. Ik ga heel hard duimen!!

  • Reply
   Joyce
   30 oktober 2018 at 11:40

   Oh ja.. natuurlijk ook geabonneerd op t kanaal 🙂

 • Reply
  Albertine van Veldhuizen
  30 oktober 2018 at 11:37

  Als ik zie hoe blij mijn dochter Daphne al was met de LOL pleisters die ze voor haar verjaardag kreeg (lees op ieder fiemelig drupje bloed moet nu een pleister 🙈) … laat staan dat ik deze mega grote LOL prijs zou winnen voor 5 december…

 • Reply
  trotsema fati
  30 oktober 2018 at 11:22

  Wouw geweldig! Die lol bigger surprise is een droom van mijn dochter van 7 om te hebben zij zeurt al een tijdje over maar eerlijk gezegd is beetje te duur vind ik 😉
  Ze gaat in de wolken zijn als zij die krijgt als verjaardagscadeau ze is bijna jarig !
  Volg je op fcb en YouTube

 • Reply
  Jolein jolein
  30 oktober 2018 at 11:18

  OMG mijn dochters zouden echt HE-LE-MAAL gek worden als ze deze LOL biggen surprise open maken op 5 dec !!! Ik ben geabonneerd op het you tube kanaal 🙂

 • Reply
  Wil Visser
  30 oktober 2018 at 11:11

  Ohhh ons moppie is fan. Ze heeft zo’n lil sister en ook een paar lol surprises en nu wil ze een under wrap… maar deze zou natuurlijk VEEEEEEEL gaver zijn!! Oh wat zou ze blij zijn! Ik zie haar al springen… nu heel hard duimen (kan gaat natuurlijk wel heel klein worden, want hier gaan alle moeders met meiden onder de 10 aan mee doen!)

 • Reply
  Angelique
  30 oktober 2018 at 11:11

  Doe super graag mee!!! Super gaaf voor onze nichtjes! Ik heb extra geabonneerd 🙂

 • Reply
  Cora
  30 oktober 2018 at 11:06

  Jaaaaah, doe graag mee 🙂

 • Reply
  Marian Zw
  30 oktober 2018 at 11:01

  Ik doe heel graag mee, dit ozu echt DE verrassing van pakjesavond zijn, en natuurlijk ga ik het youtube kanaal volgen! Wij gaan duimen.

 • Reply
  Goele H
  30 oktober 2018 at 11:01

  Waiw die staat op mijn dochtertje haar lijstje. Ik doe dus zeker graag mee!

 • Reply
  MarjonS
  30 oktober 2018 at 11:01

  Ik doe graag mee voor onze dochter. Ze vindt de l.O.L. ballen erg leuk en heeft er al een paar. Dit zou een toffe aanvulling zijn.

 • Reply
  Lisette
  30 oktober 2018 at 10:55

  Ja natuurlijk doe ik mee, ik heb hier een LOL fan van het eerste uur in huis!! Dit zou een topcadeau zijn voor sinterklaas

 • Reply
  Mieke Stam
  30 oktober 2018 at 10:55

  Ik heb 2 jongens en ben ook echt een jongens moeder, maar heel soms komen er dingen voorbij waarbij ik denk; oeh jammer dat ik geen dochter heb… Als ik zie hoeveel plezier de dochter van mijn vriendin met die LOL surpises heeft! Echt geweldig!!! Ik waag graag een kansje voor haar 😀

 • Reply
  Corinne
  30 oktober 2018 at 10:53

  Wat tof zeg! Ik doe graag mee voor mijn kindjes Lennon & Lily, omdat ik vind dat dit ook heel goed kan voor jongetjes, toch?! Heerlijk samen spelen, leren delen, superleuk!

 • Reply
  Raaf Klein
  30 oktober 2018 at 10:49

  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Sab
  30 oktober 2018 at 10:43

  Oh Wowww ja doe heel graag mee zeg. Supergaaf en heb me natuurlijk geabonneerd 🤗🍀👍

 • Reply
  Tamara v Bodegom
  30 oktober 2018 at 10:40

  Mag je die serieus weggeven?! Oh WAUW! Onze dochter is groot fan van deze LOL poppetjes en dit koffertje staat bovenaan haar wensenlijstje (daarna heeeeeeeeeel lang niks, en dan komt er een bordspelletje hahaha). Ik ga voor haar duimen…

  • Reply
   Tamara v Bodegom
   30 oktober 2018 at 10:42

   ps ben geabonneerd op je YouTube hoor. Ik lach me rot om je jongens hihi

 • Reply
  Sebas
  30 oktober 2018 at 10:31

  Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
  Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
  Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

  Renate R C Van Zijp Troost

 • Reply
  Marlies Koppert
  30 oktober 2018 at 10:30

  Super leuk, dit is natuurlijk het Sinterklaas kado van 2018, er zijn denk maar weinig meisjes die hier niet blij van worden , de onze in ieder geval wel 💝

  • Reply
   Marlies Koppert
   30 oktober 2018 at 10:32

   En geabonneerd natuurlijk op het you tube kanaal 👍

 • Reply
  Suzan
  30 oktober 2018 at 10:29

  Wauw wij doen Heel graag mee voor ons dochtertje van 7.
  Zou helemaal te gek zijn na alle tegenslag

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  30 oktober 2018 at 10:28

  Omg, deze actie kan ik niet laten passeren heb hier een grote LOL fan in huis , mijn dochtertje Sharona, die in december 8jaar word, en dit zo graag wil , staat op haar verlanglijstje, ik hoop haar ermee te kunnen verrassen dus waag graag deze droomkans

 • Reply
  Marange Krouwel
  30 oktober 2018 at 10:25

  Wauw!!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia! Wat zou ze dit geweldig vinden! Fingers crossed

 • Reply
  Jolanda Siemens
  30 oktober 2018 at 10:25

  Wij doen heel graag mee! Mn dochter Esmee heeft hem hoog op haar lijstje staan. Wat zou ze blij zijn!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.