Inspiratie

Lekker in je vel zitten? Werk aan jezelf!

lekker in je vel goede voornemens
Linda - Go or No Go

Ken je dat? Doe je je uiterste best om af te vallen en happy te zijn met je lichaam, maar je valt niet op de juiste plek af. Ik ken het wel, sterker nog, ik zit er middenin. 

Colaflesjes en muffins

Sinds januari van dit jaar ben ik begonnen met lijnen. En met succes! Ik volg geen dieet: ik eet gewoon gezond. Iets wat ik daarvoor niet deed. Want wie mij kent, weet dat ik graag snoep. Chips, colaflesjes, koekjes, broodjes salade, muffins…terwijl ik dit typ krijg ik er al honger van! 😉 Maar…klaar moest het zijn met al dat ongezonde spul: de weegschaal was duidelijk.

Frisse start

En dus begon ik in januari gewoon helemaal met een frisse start. Gezond eten, veel water drinken en geen brood meer. Die drie dingen hield ik aan, behalve met het avondeten. Want vanaf het begin af aan besloot ik dat ik het avondeten gewoon normaal wilde houden. Ten eerste gewoon fijn om gewoon met de kinderen mee te kunnen eten, maar ten tweede ook om daar naar uit te kunnen kijken bij een zwakker momentje door de dag heen.

En met resultaat!

En…het werkt! Na 10 maanden ben ik super trots: 16 kilo eraf. En daarmee heb ik ook meteen mijn doel gehaald, want ik ben super blij met het resultaat. Maar…en daar is altijd die maar…op sommige plekken had ik gehoopt net iets meer af te vallen dan op andere plekken. Ook het sporten zorgt niet voor het gewenste resultaat. En dus ging op op onderzoek uit naar een andere optie: liposuctie.

Liposuctie

Liposuctie kan je helpen om net die laatste slag te leggen en het ongewenste vet te laten verwijderen. Daarnaast is er een groot voordeel aan liposuctie. Dit betekent overigens niet dat je niet gezond moet eten of sporten, want als je dit niet doet, zal je lichaam niet gezond blijven. Maar wat het verschil is, is dat je bij sporten vet verbrand. Dat betekent dat je vetcellen vetzuren loslaten. Je lichaam zet deze vetten om in brandstof. De vetcellen worden hierdoor kleiner qua omvang, maar ze blijven wel zitten. Het aantal vetcellen blijft hetzelfde. Wat liposuctie doet is dat de vetcellen volledig weg worden gezogen. Je bent ze dus helemaal kwijt. Je bent dus voorgoed verwijderd van de vetcellen.

Ervaringen lezen

Als je liposuctie overweegt, is het slim om liposuctie ervaringen van anderen te lezen. Op deze manier kun je je goed voorbereiden. Zo kun je op KliniekErvaringen.nl veel informatie over behandelingen vinden en kun je kijken welke mogelijkheden klinieken aanbieden. Je kunt hier simpel klinieken zoeken en vergelijken en zo dus de juiste keuze maken, die het beste bij je past. Je kunt ook altijd vrijblijvend een consult aanvragen.

Conclusie

Best verleidelijk dus, om op deze manier van je laatste beetje vet af te komen. Zeker als je, net als ik, super trots bent op het resultaat, maar nog net gewoon een paar van die probleemzones houdt. En mocht je het overwegen, lees dan zoals al gezegd ook ervaringen van anderen. Wat mij betreft de fijnste manier om je voor te bereiden en een goede keuze te maken.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.