Voeding en gezondheid

3x waarom een keukenmachine onmisbaar is met kinderen in huis

keukenmachine keukenapparaat
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Een keukenmachine is het ideale keukenapparaat als je lekkere, snelle gerechten op tafel wil zetten. Oftewel: het ideale keukenapparaat voor (jonge) gezinnen! 

De beste prijs

Als je nog geen keukenmachine in huis hebt, is dit misschien wel hét moment om er een te shoppen. Zeker omdat ik een super slimme shop-tip heb. Ik heb een site gevonden waarop je heel handig keukenmachine aanbiedingen kunt vinden. Op Knibble kun je niet alleen heel handig allerlei aanbiedingen vergelijken, maar je kunt nog veel meer. Zo kun je heel overzichtelijk de specificaties van elke keukenmachine vergelijken en heb je er bijvoorbeeld nog twee op het oog, dan kun je die tot op detail met elkaar vergelijken. Zo maak je uiteindelijk de keuze die het beste bij jou past.
Wat ik het handigste vind, is dat je in een prijsgrafiek kunt zien hoe de prijs van een keukenmachine tot nu toe gelopen is. Je ziet welke prijs hij was op het goedkoopste punt. Heb je voor die prijs interesse, maar is hij op dit moment duurder? Dan meld je je aan voor de Beknibbel-wekker, waarbij je een seintje krijgt als de prijs op het door jou ingestelde budget is.

Maar waarom is een keukenmachine nu zo ideaal met kinderen?

IJs maken

Ik begin altijd graag met het toetje, gewoon omdat dat het favoriete gedeelte van mijn maaltijd is. Maar wist je dat je met een keukenmachine gewoon ijs kunt maken? Dan heb je dus niet zo’n onhandige ijsmachine nodig die je uiteindelijk één keer per jaar gebruikt, maar gewoon je keukenmachine. Je kunt bijvoorbeeld super simpel bananenroomijs maken met de keukenmachine.
Je legt een aantal rijpe bananen in de vriezer (liefst al geschild) en de volgende dag haal je ze er weer uit. Vervolgens doe je ze in de keukenmachine, samen met wat kaneel, vanille en eventueel wat melk. Dan kan de keukenmachine aan en zo heb je binnen een handomdraai heerlijk bananenroomijs! Extra lekker als je er nog wat stukjes chocolade doorheen mengt.

Babyhapjes

Heb je nog een baby? Dan is de keukenmachine écht ideaal en ga je er járen plezier van hebben. Je kunt namelijk in een handomdraai verse babygerechten maken. Je maalt de groenten, het fruit of het vlees in no-time helemaal fijn en glad, zonder dat er nog stukjes in voorkomen. En helemaal ideaal is als een keukenmachine met stoomfunctie hebt, want dan komt er aan de hele maaltijd geen pan meer te pas.

Gewoon lekker eten

Feit is dat je met een keukenmachine gewoon gemakkelijk en snel heerlijke kindvriendelijke maaltijden kunt bereiden, voor alle leeftijden. Vanaf de babyhapjes tot en met de gewone maaltijden voor volwassenen. Op Google vind je tal van kindvriendelijke recepten die je met de keukenmachine kunt bereiden. Smakelijk!

Heb jij een keukenmachine in huis en zo ja, vind jij hem ook zo ideaal?


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.