Inspiratie

Een internetloze vakantie? Niet voor mij!

internetloze vakantie
Linda - Go or No Go

Linda en Internet: wij kunnen niet zonder elkaar. Of ja, dat is misschien wat overdreven, want ik denk dat internet wel zonder mij kan hoor. Ook al heb ik best wel een mooi plekje op het internet veroverd vind ik zelf. Maar goed, andersom kan ik sowieso niet zonder internet, dus we zijn nu eenmaal aan elkaar verbonden. 

Internetloos? No way!

Zo is bijvoorbeeld een internetloze vakantie zó niks voor mij! Ik heb daar trouwens ook geen behoefte aan, want ik wil juist graag social media en zo blijven volgen. Ik ben ook niet iemand die behoefte heeft aan rust wat betreft dat soort dingen. Ik word er juist onrustig van, als ik niet kan kijken wanneer ik wil. En als ik e-mails ontvang voor mijn blog, beantwoord ik die met liefde vanaf vakantie. Daardoor heb ik echt niet minder een vakantiegevoel.

Informeer jezelf goed

Voor mij is internet tegenwoordig heel normaal, en voor onze kinderen ook. Eigenlijk neem je het gewoon voor lief. Maar het is natuurlijk wel goed om er bij stil te staan wat het nu eigenlijk kost en wat er allemaal mogelijk is.
Er is namelijk heel veel mogelijk: van televisie kijken op je telefoon tot het spelen van vele spelletjes. En natuurlijk hoort dat dan ook wel een kostenplaatje bij. Want als je online tv gaat kijken op je telefoon, vliegt je internetbundel er doorheen. Prima als je (net als ik) een grote internetbundel hebt om op te maken hebt…maar minder prima als je bundel na twee weken op is en je nog twee weken had te gaan.
Slim dus om goed stil te staan bij welke aanbieder en welk internet abonnement goed bij jou past. Het kan je veel kosten besparen als je hier goed naar naar kijkt, dus neem hier even goed de tijd voor.

Internetten..met mate.

En houdt op vakantie natuurlijk wel een beetje rekening met je mede-vakantiegangers. Niet iedereen kan het waarderen als je tijdens je vakantie je telefoon regelmatig checkt. Heeft je partner of familie daar last van, beperk het dan tot bijvoorbeeld ‘s avonds als de kids in bed liggen en ‘s ochtends bij het opstaan. In ons gezin is het gelukkig geen issue, maar ik kan me best voorstellen dat dat soms lastig is als je partner er anders over denkt dan jij. En als je er niet uit komt, Google je vanuit je zwembadbedje toch gewoon even naar een goede oplossing voor dit probleem? 😉

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.