Gastblog Producten voor kids

Herfst met Stoerekindjes.nl – Badjasje & kinderrugzak

kinderrugzak badjas kinderbadjas
Linda D

Waar menig mens gruwelt van de grauwe dagen, de regen, de kou en de donkere avonden, was ik er juist wel aan toe! En dat heb ik eigenlijk ieder jaar wel..Heerlijk natuurlijk de zomer! Maar na zo’n fijne lange zomer, mogen van mij ook weer de truien uit de kast, de regenjas aan de kapstok en de laarsjes daaronder!

En de bijkomstigheid dat dat voor Siem een volledig nieuwe garderobe betekent, is helemaal geen straf. Oké, voor onze bankrekening wel. Maar jeetje, wat groeien “ze” toch hard hѐ, haha. Beste excuus ever voor nieuwe spulletjes, want het is gewoon noodzaak.

Stoerekindjes.nl

Ik heb voor Siem een aantal favoriete webshops en winkels, maar ik heb onlangs ook een nieuwe shop ontdekt! Namelijk www.stoerekindjes.nl. Wat een fijn aanbod hebben zij zeg, super divers. Alles wat je nodig hebt voor en tijdens waterpret, maar ook koffers, badjasjes en kinderrugzakken!

kinderrugzak

Siem’s rugzak

Na een zomer lang te hebben rond gesjouwd met een heuse raket tas, was zelfs die aan vervanging toe! En dus ben ik op www.stoerekindjes.nl eens gaan rondneuzen tussen het aanbod van hun unieke tasjes. Ik heb daar voor deze leuke piraten kinderrugzak gekozen. Vindt Siem leuk, want die is sinds een tijdje fan van Piet Piraat. Komt dat even mooi uit!
Het is een fijn tasje! Niet te groot, zodat Siem deze ook echt zelf op zijn rugje kan dragen! De afwerking en de totale kwaliteit is echt goed! Dat is geen overbodige luxe wanneer hij gedragen, gesjouwd en gegooid wordt door onze kleine man.
Hij is daarnaast makkelijk uit te wassen, dus zodra hij in een herfstige modderplas is gevallen kan ie gewoon “hup” de wasmachine in!
Deze tas viel ook op bij het kinderdagverblijf! Siem kreeg op de eerste dag al veel complimentjes over zijn piraten tas, super trots was hij.

Lekker badderen

Wat hoort er volgens jou nog meer bij de herfst!? Wat mij betreft zijn dat lange badrituelen na een dag kneuterig knutselen en bakken of een boswandeling. En bij een badritueel hoort veel schuim, grote zachte hydrofiele doeken én een zachte badjas!! Van dat laatste heb ik al een kleine verzameling voor Siem, in de hoop dat we dan lekker lang gaan knuffelen. Dat is helaas niet vaak het geval, want hij is niet van het lange knuffelen. 3 seconden is lang genoeg… blijkbaar!?
Toch kon ik de verleiding niet weerstaan toen ik deze kinderbadjas zag. Want, kijk nou!! Hoog gehalte aan schattigheid toch?

Laat de Herfst maar komen!

Wij zijn dus klaar voor dit seizoen en al de fijne momenten die het met zich mee gaat brengen! En zodra ik ga klagen over al die regen, komt de sneeuw er alweer bijna aan en voor je het weet worden de blaadjes aan de bomen weer groen!
PS: Onze dochter heeft trouwens ook een mega leuk rugzakje voor meisjes!

Fijne kneuterige dagen gewenst allemaal! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.