3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

Hatchi-birthday voor de HatchiBabies

HatchiBabies Hatchimals nieuw 2018
Anne

Wat is er nu schattiger dan een baby? HatchiBabies! Met dit mega gave ei kan je kind nu thuis gaan unboxen! Dat hele unboxen is iets wat veel veel kinderen graag doen! Ik zou het maar vast leggen op camera want dit is een unieke ervaring. Ik vertel je graag wat meer over de Hatchimal!

HatchiBirthday to you

5 okober is de geboortedag van de Hatchimal, wereldwijd werd dit unieke concept in 2016 gelanceerd en ieder jaar op 5 oktober komt er een uitbreiding bij de grote Hatchimal-familie. Deze lieve Hatchimal is anders dan zijn grote broer want deze Hatchimal blijft voor altijd baby. Bij de eerste serie groeide je Hatchimal met je mee, zo werd deze een peuter naarmate je hem meer ging verzorgen. Maar deze Hatchimal blijft voor altijd een baby. Hatch is Engels voor broeden daar komt dus de naam vandaan. Je broedt dit ei uit! Echt waar? Ja echt waar. Het is echt heel bijzonder en magisch om te zien. zodra je je ei activeert door een pin aan de onderkant te verwijderen gaat het gebeuren.

Een verrassingsei: HatchiBabies!

Als je de HatchiBabies eieren op een vlakke ondergrond zet dan gaat hij wiebelen. Ook geeft het ei aan of het goed met hem gaat door de gekleurde ogen die door de eierschaal heen komen. Zijn de ogen ze rood? Dan is hij een beetje verdrietig. Ga hem dan maar even vlug wiegen. Dit ei kun je laten slapen, hou het ei voor een seconde of 20 op zijn kop, en dan gaat je Hatchibaby lekker slapen. Het is leuk omdat je dan het hele uitpak gebeuren even voor je uit kan schuiven.

Na ongeveer 30 minuten is het zover je ei gaat uitkomen!! Spannend, want wat zal er in zitten? Een Hatchimal ei kan maar 1 keer uitkomen en je kan de schaal niet hergebruiken, ik vind dit belangrijk om te vermelden omdat het een teleurstelling kan voorkomen. Pak ook dus een rustig moment om dit ei uit te broeden!

hatchibabies

Is it a boy or a girl?

En dan weet je dus eindelijk of je een jongen of een meisje hebt gekregen! Op een briefje staat of je een boy or girl hebt! Maar er zit nog wat extra bij! Een klein verzorgingspakketje zodat jij je HatchiBabies echt goed kan verzorgen. Vanaf nu heb je je eigen digitale knuffel. Met je eigen Hatchibaby kan je spelen. Ze kan je je baby leren praten en samen liedjes zingen en dansen.

Go or No Go

Het is voor een kind magisch om HatchiBabies uit te zien komen, en heel eerlijk voor mij als ouder ook. Het hele unboxen, niet weten wat je krijgt is een enorme trend in speelgoedland. Na het uitpakken heb je een lieve knuffel waar je interactie mee hebt. Leuk om deze te verzorgen en je kind kan er mee spelen. Of het dagelijks uit de kast komt kan ik je niet zeggen: Ik zie het meer zoals een pop. Soms spelen ze er mee en soms niet. Dat ligt ook echt aan je kind. Is je kind niet van het verzorgen en de poppen? Dan is dit niet het meest geschikte speelgoed en zal je kind het vooral leuk vinden om uit te pakken.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Kleuren: HatchiBabies zijn helaas niet meer verkrijgbaar, maar wel andere Hatchimals

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.