Halloween

5 griezelige Halloween outfits voor kinderen

Halloween outfit spook Halloween outfits

Halloween wordt hier in het dorp altijd erg leuk gevierd. Er wordt een grote Halloweentocht georganiseerd, waarbij alle kinderen die mee willen lopen langs ongeveer tachtig huizen gaan. Alle huizen die mee doen zijn griezelig versierd en natuurlijk kunnen de kinderen dan bij ieder huis iets lekkers krijgen. Natuurlijk moeten de kinderen zelf er ook griezelig uitzien, het is tenslotte Halloween! Hierbij daarom vijf gave Halloween outfits voor kids.

1. Weerwolf

Verkleden als weerwolf is natuurlijk vet eng, oftewel perfect voor Halloween! En behalve eng is er nog een bijkomend voordeel, want het masker is lekker warm ;-). ‘s Avonds langs de deuren tijdens Halloween is het nu eenmaal niet al te warm, dus een lekker vachtje kan geen kwaad. Je kunt kiezen voor een echte weerwolf met helemaal vacht, of een bloederige weerwolf. De eerste vind ik wel het leukste trouwens!

2. Reaper

Jesse wilde heel graag een reaper pak. Een reaper is in principe een skelet, maar er zijn wel heel veel verschillende soorten reaper pakken. Jesse koos voor een pak met een zeis en skelet-handschoenen en hij is er helemaal gelukkig mee. Ik vind hem er wel echt griezelig uitzien hoor als hij dat masker opzet. Wel handig, hoef ik zijn haren niet in de gel te stylen ;-). Wat trouwens ook cool is, is dat je deze outfit als vader of moeder met je kind kan twinnen: hij is er ook in volwassen maten!

3. Pakken met grote maskers

Wat we dit jaar veel zien, zijn pakken met hele grote maskers. Deze Halloweenpakken zien er best maf uit: griezelig en grappig tegelijk. Ik ben wel benieuwd hoe zo’n gek en groot masker zit hoor bij kinderen, want het ziet er onhandig uit…maar dat zal in de praktijk wel reuze meevallen denk ik zo?

4. Spook

Daan koos voor een spook-outfit. Wel een spannende voor mama, want…wit. Heel veel wit! Ik ben natuurlijk benieuwd hoe dit pak tot Halloween overleefd én hoe dit pak er na Halloween uit ziet. Maar goed, daar hebben we natuurlijk ook gewoon wasmiddel voor ;-).
Ook als Daan het masker op zet, ziet er er zo maar freaky uit. Zelf vindt hij het natuurlijk fantastisch, en ik denk dat hij veel gave reacties gaat krijgen tijdens de tocht zelf.

5. Frankenstein

Mijn persoonlijke favoriet is Frankenstein. Toch omdat het een beetje nostalgie is denk ik, want Daan en Jesse hebben eigenlijk geen idee wie Frankenstein is. Maar ik vind hem geweldig. Dat slechte kapsel, schroeven uit zijn hoofd en die houterige look: ik vind het leuk!

Tot zover vijf griezelige maar erg leuke Halloween outfits. Wat is jouw favoriet?

Nog meer halloweenskleding vind je hier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.