Attractieparken Gelderland Halloween

Halloween bij de Julianatoren: Een griezelig goed uitje!

halloween bij de julianatoren

Dol op Halloween en een lekker potje griezelen? Dan zit je de komende weken helemaal goed bij familiepretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn! Van 5 tot 28 oktober is het park helemaal aangekleed in Halloweenstijl en kun je heerlijk komen spoken, samen met Jul en Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Wij namen alvast een kijkje en hadden een griezelig leuke dag. 

Spookachtig begin

Het park opent deze weken om 10:30 en veel bezoekers komen ook echt al vroeg. Wij kwamen rond 10:45 aan en het parkeerterrein bij de hoofdingang was toen al vol. Gelukkig is het andere parkeerterrein vlakbij en rijden en continu 3 pendelbussen heen en weer waardoor je binnen een mum van tijd voor de ingang staat. Hier word je deze maand verwelkomd door een gigantisch spookhuis en een griezeldoolhof waar je een speurtocht kunt houden en je persoonlijke oorkonde kunt verdienen. Wij bewaarden dit spookachtige tochtje voor het laatst, maar als je meteen goed wakker wil zijn kun je hier natuurlijk ook van start gaan. De doolhof is perfect geschikt voor jonge kinderen, al is het soms ook behoorlijk griezelig. Het spookhuis is wel een stukje spannender. Onze knul van 7 is mee geweest, maar vond het toch nog een beetje te spannend.

Feestelijk onthaal

Eenmaal binnen werden we getrakteerd op een griezelig leuke openingsshow door spookje Jul. Een vrolijk welkom, ook voor de allerkleinsten waarbij ze mee kunnen doen met een toffe griezeldans. Een aanstekelijk lied dat de rest van de dag in je hoofd blijft hangen! Zo zit de stemming er al meteen goed in.

Voor jong en oud

Na dit vrolijke onthaal was het tijd voor een tochtje door de Griezeltunnel. Pikdonker, dus voor kinderen best spannend, maar eenmaal binnen kom je langs prachtige lichtgevende tekeningen en valt het griezelgehalte best mee. Een leuke activiteit dus voor de hele familie!

De Halloween decoraties zijn doorgevoerd door het hele park. Van het restaurant tot de ingang van de toren, en van de toonbank van het Suikerspinhuisje tot een reuzen-spinnenweb bovenaan de Julianatoren; overal is aan gedacht. Het is duidelijk dat er ontzettend hard gewerkt is om bezoekers een geweldige Halloween-ervaring te laten beleven.

Spetterende afsluiter

En zo feestelijk als de dag begint, zo wordt hij ook weer afgesloten. De hele dag door kun je genieten van shows en optredens -allemaal in griezelsfeer- en om 16:00 sloten wij af met een feestje op de Griezel catwalk, gepresenteerd door meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Kinderen mogen verkleed naar het park komen en wie wil mag aan het eind van de dag zijn Halloween outfit showen op het Torenpodium. Hierbij vallen natuurlijk prachtige prijzen te winnen en alle deelnemers krijgen een kleine verrassing van Jul het spookje. Een mooi einde van een geslaagde dag!

Go or No Go

Halloween bij de Julianatoren is absoluut een feestje voor het hele gezin en een hele dikke Go! Een geweldig leuk uitje voor de herfstvakantie en zeker met dit prachtige weer meer dan de moeite waard.


Dit gastartikel is geschreven door Bertine van Letters en Spetters

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.