Inspiratie

Een cadeau voor hem of haar: maar wat koop je?!

cadeau voor hem
Linda - Go or No Go

Het is en blijft een dingetje: wat koop je voor je vriendinnen, je vriend, je vrouw, je vader, moeder of wie dan ook. Soms zit er eens een jaar bij dat ik echt een goed cadeau bedacht heb, maar meestal is het ieder jaar weer dezelfde vraag. Wat koop ik voor cadeau? 

Voor de dames

Weet je, het is misschien een beetje afgezaagd, of voorspelbaar, maar vrouwen zijn nu eenmaal áltijd blij met geurtjes. Ik heb nu al een hele tijd geen parfum meer als cadeau gekregen en daar was dan vorige week ook het moment dat ik zelf parfum moest kopen. Best wel grappig, want dat heb ik dus al jaren niet meer gehoeven! Maar nu dus wel. En ik dacht dus nog: zal ik gewoon op Kerst wachten? Maar ja, dat is ook zoiets, want hij is echt helemaal op. Dus shopte ik mijn favoriete parfum, Dolce & Gabbana Light Blue. En dat maakt weer duidelijk dat parfum dus altijd een goed cadeau is, ook al heeft diegene die de parfum krijgt al drie flesjes staan. Op gaan ze toch wel ;-).
Zou dat dan hetzelfde zijn bij mannen die je whiskey cadeau geeft?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen parfum aan je vriendinnen cadeau wilt geven, omdat je het nu eenmaal echt niet leuk vindt om te geven. Kan! Dan zijn deze leuke cadeautjes natuurlijk ook perfect! Donut bruisballen, bijzondere smaken thee of een lekkere scrub doen het vast en zeker ook goed.

Voor de heren

Zoals ik net al even riep is een fles goede wijn, een speciaal biertje of een fles whiskey (afhankelijk van waar de man in kwestie blij van wordt) natuurlijk ook zo’n ‘altijd goed’ cadeau. Mijn eigen man maak ik blij met een mooie fles port, en daarvoor geldt dan hoe ouder hoe beter. Maar goed, daar hangt dan ook een stevig prijskaartje aan vast. En ik moet bekennen, voor een fles drank vind ik dat soms best lastig. Dan koop ik toch liever een ander nuttig, leuk of grappig cadeau. Maar ja… wat dan?

Dat ligt natuurlijk volledig aan de persoon. Heb je een hippe vriend met een baard? Dan is zo’n luxe scheerset die je ook wel eens in een barber shop ziet staan wel heel tof. Wat het hier trouwens ook altijd goed doet, is een uitje. Een musical, theater, etentje of noem maar op. Zeker met kinderen thuis is een avondje samen wel echt fijn. En bijkomend voordeel: je hebt er zelf ook plezier van ;-).
Of misschien heb je wel een man die er ook eens een keer anders bij wil lopen, bijvoorbeeld mannen die bretels over zijn blouse heen willen dragen. Ziet je vent er ook weer extra leuk uit, dus ook hier weer een voordeel voor jezelf.

Conclusie

Gelukkig is het in alle gevallen zo: eigenlijk is het altijd goed. Zolang je maar na hebt gedacht over het cadeau en er moeite voor hebt gedaan, dan is dat al bijzonder. Even snel een waardebon bij een tuincentrum scoren kunnen we allemaal, maar een cadeau met een persoonlijke touch is wat mij betreft het beste cadeau.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.