Binnenspeeltuinen Gastblog

Een dagje uit in Ballorig mét Play-Doh Fantasiebar!

ballorig fantasiebar

Afgelopen week was het bij ons herfstvakantie en dat gaat natuurlijk altijd gepaard met leuke uitstapjes. Vrijdag mochten we op uitnodiging van Play-Doh een bezoekje brengen aan Ballorig in Alphen aan de Rijn. Daar konden de kids de gehele herfstvakantie spelen met Play-Doh in de fantasiebar.

Play-Doh Fantasiebar

Dat is natuurlijke het ultieme dagje uit voor mijn jongste twee kids. Lekker spelen in de binnenspeeltuin en dan ook nog eindeloos kunnen kleien. Binnen in Ballorig was er een speciale fantasiebar ingericht voor Play-Doh met eindeloos veel potjes klei en allerlei attributen om de mooiste kunstwerken te maken.  De hoek was inmiddels voorzien van een confetti tapijtje door alle verschillende kleuren klei die op de grond gevallen waren, haha. Dat zag er wel leuk uit!

VIP’s

Play-Doh wil graag in aanloop naar de feestdagen meer bekendheid creëren en hoe slim is dat dan om het te combineren met de binnenspeeltuinen in de herfstvakantie. De VIP’s (very important peuters) kunnen naar hartenlust los gaan in de fantasiebar en daarna het kunstwerk plaatsen in de wall of fame. De medewerkers van Play-Doh deden het super, er was totaal geen gedoe tussen de kinderen en er werden geen dingen van elkaar afgepakt of iets in die trant. Er hing een rustige sfeer in de bar ondanks dat het hartstikke druk was in de binnenspeeltuin.

Kleien

Zoals al eerder aangegeven zijn mijn kinderen gek op kleien, vooral de jongste. Als ik vraag wat hij graag wil doen, is het altijd kleien. Aangezien we een pup in huis rond hebben lopen wilde ik graag weten of het erg was als de klei opgegeten werd door onze hond. Er wordt nog weleens wat klei op de grond gegooid.

Zo kwam ik de volgende grappige feitjes tegen:

  • Play-Doh bestaat al 50 jaar
  • Play-Doh bestaat uit water zout en bloem. Het is dus geen ramp als een kindje of een huisdier een stukje in zijn mond steekt.
  • Play-Doh was vroeger bedoeld om het behang mee schoon te maken (zo grappig)

Top dag!

De kids wisselden de fantasiebar af met het spelen in de speeltuin maar hebben zeker het grootste gedeelte van de dag doorgebracht in de Play-Doh hoek. De medewerkers van Play-Doh maken ook nog een leuke foto van de kids met het kunstwerk welke ze beide mee naar huis mochten nemen. Al met al noem ik het een geslaagd idee! Ik weet zeker dat Play-Doh hier op de verlanglijstjes komt te staan en ook in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom zal verschijnen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.