Gastblog Vakantie in Europa

 Autovakantie met kinderen: 3 mooie bestemmingen

autovakantie met kinderen
Linda - Go or No Go

Een vakantie met het vliegtuig kan door veel (vooral jonge) kinderen als saai of vervelend worden ervaren. Zeker met kinderen van slechts enkele maanden oud, kan een vlucht met het vliegtuig een hoop stress opleveren. Maar gelukkig zijn er meer dan genoeg mooie bestemmingen te vinden voor een leuke, (zo goed als) stress-vrije auto vakantie! Waar jij volgend jaar naartoe moet met de auto, lees je hier. 

1. Amerika

Een roadtrip door Amerika is misschien wel een van de mooiste reizen die je kunt maken. Nu is deze roadtrip het beste om met oudere kinderen te maken, gezien er wel een behoorlijke vlucht aan vooraf gaat. Maar zodra je eenmaal veilig aangekomen bent, zul je al snel merken dat het de reis meer dan waard is. We kunnen je urenlang vertellen over de mooiste reizen in Amerika, maar je kan het beste gewoon even wat tijd nemen om goed onderzoek te doen. Denk bijvoorbeeld ook aan het afsluiten van een passende reisverzekering; want dat is met zo’n grote trip op de planning zeker geen overbodige luxe!

2. Venetië, Italië

Een andere geweldig mooie eindbestemming is het Italiaanse Venetië. Deze reis is leuk voor jong en oud, en kan in één dag gereden worden. Lekker met de kids duifjes voeren op het grote plein, of een leuke rondtocht met de gondola. De reis naar (en vooral in) Italië kan nogal wat kundigheid vragen, een goede autoverzekering afsluiten is dus zeker verstandig. Helemaal wanneer je met de kinderen op pad gaat natuurlijk. Zo ben je ook verzekerd van pechhulp onderweg. Kijk voor wat meer informatie even op VerzekerdBijHema.nl, dan weet je direct wat je allemaal aan verzekeringen nodig hebt wanneer je een reis in het buitenland aangaat.

3. Split, Kroatië

Split is een prachtige kustplaats in het mooie, mediterraanse Kroatië. Ook de reis hier naartoe is in één dag te maken, maar ook een overnachting is geen probleem. Breng een nachtje door in Oostenrijk, Frankrijk of zelfs in Italië, om weer even tot rust te komen. Vervolgens kun je de rit verzetten, om na een (niet al te lange) fijne reis te genieten van zon, zee, strand, eten en cultuur. De perfecte eindlocatie om heerlijk te ontspannen, en de reis meer dan waard. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Niet alleen kunnen ze zichzelf uren vermaken aan het strand, of in één van de vele waterparken: je vindt hier ook genoeg restaurants en andere leuke plekjes om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

4. Schotland

Een roadtrip kun je ook maken door het prachtige Schotland. Natuurlijk is het vaak koud en nat in Schotland, maar het is een prachtig land met veel natuur. En als je toch pech hebt met het weer, is er ook veel binnen te doen. Het fijne aan een roadtrip is dat je tussendoor een paar dagen ergens kunt verblijven, voordat je verder reist. Het is bijvoorbeeld ideaal om een paar dagen te verblijven in een Landal park in Schotland, voor je weer doorreist naar de volgende locatie. Een aanrader om zeker te bezoeken tijdens je trip is Glen Coe, een prachtige vallei.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.