Gastblog

5 stoere auto’s om je kinderen in naar school te brengen

foot kinderen naar school brengen
Linda - Go or No Go

De kinderen naar school brengen kan op verschillende manieren. Samen fietsen of wandelen naar school is niet alleen gezellig, maar ook sportief én gezond. Je bent namelijk lekker buiten actief bezig, bovendien kan je ook samen opstarten en bijpraten met elkaar. Vraag naar fijne vooruitzichten van die dag of bespreek de vorige dag samen. Geniet van dit speciale momentje met elkaar. Ook kan je jouw kids met de auto naar school brengen, maak ook hier een leuke activiteit van. Bijvoorbeeld door met leuke meezingliedjes naar school toe te rijden of auto-bingo te spelen. Zo herinneren de kids ook deze tijd als een plezierige bezigheid. Met elkaar naar school toe rijden, maakt dat de schooldag extra gezellig en fijn mag beginnen. Daarna kan je direct doorrijden naar werk of wat boodschapjes doen! Welke auto past het beste bij jullie gezinssituatie?

Een stoere Mini rijden en vier andere mooie auto’s voor als je kinderen hebt

Er zijn verschillende stoere modellen van auto’s om jouw kinderen mee naar school toe te brengen. Hoeveel ruimte heb jij nodig voor jouw kids? Afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en voorkeuren, maak je de keuze voor de auto. Heb je al eens gedacht over het rijden van een Mini model? Een Mini is niet alleen een stijlvolle auto, maar de wagen is ook nog eens zeer comfortabel uitgerust. En wat dacht je van de Renault Captur? Deze rijdt erg stabiel op de weg en beschikt over veel ruimte. Vind je het niet erg om een tikkeltje op te vallen? Dan is de Citroën Cactus dé auto waarmee jij gezien wilt worden. Zou je een luxe SUV willen rijden? Dan kan je de Ford Edge overwegen. Natuurlijk mag de Fiat 500 niet ontbreken in dit lijstje. Misschien niet zo stoer als de overige auto’s, maar wel ongelooflijk leuk om te rijden. Veel rijplezier!

De voordelen om de kinderen met een auto naar school toe te brengen

Je geniet van verschillende voordelen wanneer je tot de mogelijkheden beschikt om de kinderen met de auto naar school toe te brengen. De weersomstandigheden in ons land variëren enorm en daardoor kan het opeens hard regenen en waaien. Hoe heerlijk is het om als kind droog op school aan te komen? Je kunt direct de auto pakken en hoeft niet te zoeken naar regenjassen en te stunten op de fiets. De rugzakken kunnen in de achterbak en je hoeft deze niet te dragen. Heb je een langere afstand die je moet overbruggen? Met de auto bereik je school gemakkelijk en snel. Bovendien is het een veilige manier om jouw kinderen naar school toe te brengen. Willen er vriendjes en vriendinnetjes blijven spelen na schooltijd? Iedereen kan mee met de auto!

De ochtendroutine om op tijd naar school te vertrekken

Met de auto ben je in het voordeel dat je snel op school kunt zijn, ondanks het feit dat je misschien zelfs een langere afstand moet overbruggen. Alleen de kids tijdig in de auto krijgen is soms een issue. Het begint bij een ochtendroutine. Neem daarom voldoende tijd om met elkaar op te staan, rustig aan te kleden en ook goed te ontbijten. Dan kunnen de kinderen alle energie tot zich nemen om ook een productieve dag op school te ervaren. Ook al ben je geen ochtendmens, koester deze gezellige momenten met elkaar zo vlak voordat de hectiek van het dagelijkse om het hoekje komt kijken. Geniet!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.