Vakantie in Europa Vakantie in Nederland

Een vakantie naar een bungalowpark: 5 tips

bungalowpark
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Een fijne vakantie hebben betekent niet altijd dat je hier het vliegtuig voor in moet stappen. Een vakantie naar een mooi bungalowpark in ons eigen, prachtige Nederland kan heerlijk zijn voor het hele gezin. Met deze tips ervaar jij de perfecte vakantie voor jong en oud. 

Alle faciliteiten

De meeste bungalowparken hebben alle faciliteiten binnen handbereik. Zoek dus ook een bungalowpark dat faciliteiten heeft die voor jouw gezin belangrijk zijn. Ligt de focus bijvoorbeeld op entertainment voor de kinderen, of juist een goed restaurant om met het hele gezin lekker te kunnen eten?

Mogelijkheden binnen het park

Ieder park heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Een park aan de zee kan heerlijk zijn om te genieten van de natuur en lekker in het water te duiken, maar dan moet er natuurlijk ook wel een zwembad aanwezig zijn mochten de temperaturen niet zo aangenaam zijn. De meeste bungalowparken hebben tal van mogelijkheden, kijk dus goed welk park het beste bij jouw vakantiewensen past.

Loop de checklist na

Het huren van een bungalow is natuurlijk super fijn; je hebt namelijk een huisje waar je deze vakantie jouw thuis van kan maken. Maar net als thuis, heb je ook in het huisje bepaalde items nodig. Loop dus vooraf de checklist na en kijk wat er allemaal in het huisje beschikbaar is. Hebben ze bijvoorbeeld handdoeken en bedlinnen, of moet je dit zelf meenemen? Of wat dacht je van een barbecue, een waslijn of misschien zelfs speelgoed voor de kinderen?

Waar doe je boodschappen?

Waar in het land besluit je een bungalowpark te bezoeken? Bijna ieder park heeft wel een supermarkt aanwezig, maar de prijzen hier zijn vaak behoorlijk wat hoger dan bijvoorbeeld bij de Jumbo. Kijk dus van te voren even waar je de boodschappen kunt doen in de nabije omgeving, en sla voldoende boodschappen in om de eerste dagen vast door te komen.

Kies een thema

Ieder bungalowpark heeft zo zijn eigen thema. Een bungalowpark aan het strand zal ‘water’ centraal hebben staan. Dit betekent dat het restaurant mogelijk veel visgerechten heeft, en dat de zee bij dit park centraal staat. Een park in het midden van de bossen heeft daarentegen andere faciliteiten nodig zoals bijvoorbeeld een mooi meer, of een geweldig binnenzwembad. Ieder voordeel heeft zo zijn nadeel, kijk dus vooraf even op welk thema het park zich gericht heeft, en kijk of dit bij jouw gezin past.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.