Vakantie in Europa Vakantie in Nederland

Top 3 vakantieparken voor het gezin

vakantiepark
Linda - Go or No Go

Een lang weekend of een midweekje naar een vakantiepark om er lekker even tussenuit te zijn: heerlijk toch?! Het liefst ga ik ieder jaar een keertje een weekje naar een vakantiepark, want het is altijd zo heerlijk bijkomen! Speciaal voor jullie zette ik mijn top 3 vakantieparken op een rij.

Vakantiepark Vennenbos

Jaren geleden gingen wij naar vakantiepark Vennenbos in Hapert, en dat is ons altijd bijgebleven. De huisjes zijn niet speciaal verder; gewoon prima. Maar het zwembad: Wow jongens! Het is een prachtig subtropisch zwembad met onder andere een stroomversnelling en glijbanen. Ook voor de allerkleinsten is het zwembad perfect geschikt met een apart peuterbad.
Het park ligt heerlijk in de natuur, de huisjes liggen omringd door bomen. Ook super fijn dus om in de herfst of in de winter te vertoeven.

Andere, vergelijkbare vakantieparken waar wij geweest zijn en zeker ook over te spreken zijn, zijn vakantiepark Weerterbergen in Weert en vakantiepark Lommerbergen in Reuver.

Vakantiepark Beekse Bergen

Wil je je weekje weg combineren met een uitje, dan is Vakantiepark Beekse Bergen zeker een aanrader. Dit vakantiepark heeft onder andere huisjes en tenten naast de dierenverblijven, waardoor je ‘s ochtends zomaar giraffen op bezoek kunt krijgen! Echt magisch. Daarnaast ligt het vakantiepark bij de dierentuin en sta je binnen enkele minuten dus in de dierentuin.
De Beekse Bergen is ook wel een van mijn favoriete dierentuinen: het is ontzettend ruim opgezet, er worden veel leuke activiteiten door de dag heen georganiseerd en je komt er de prachtigste dieren tegen.

Vakantiepark Efteling Bosrijk

In dit rijtje mag natuurlijk vakantiepark Efteling Bosrijk niet ontbreken. De Efteling kennen we allemaal wel: Denk aan het sprookjesbos, de achtbanen en al die andere geweldige attracties! Een dagje Efteling is natuurlijk fantastisch. Maar nóg magischer is om na je bezoek te overnachten op vakantiepark Efteling Bosrijk.
Dit vakantiepark is nog redelijk nieuw, waardoor de huisjes er geweldig uit zien van binnen en buiten, uiteraard met een Efteling-touch.
Ook ideaal om hier te verblijven trouwens in combinatie met twee dagen Efteling, aangezien je in één dag niet alles gezien hebt in de Efteling.

Parkvakanties

Er zijn natuurlijk nog véél meer geweldige vakantieparken en soms is een beetje hulp met het uitzoeken van het ideale vakantiepark wel handig. Op de website van Parkvakanties kun je super handig zoeken op kindvriendelijke vakantieparken en de beste aanbiedingen vinden. Handige tip dus om even in de gaten te houden.

Wat is jouw favoriete vakantiepark?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.