Huis & Tuin

Zeven simpele tips voor het creëren van een stoere tienerkamer

tienerkamer
Linda - Go or No Go

Van schattig naar stoer, het kan snel gaan bij kinderen. De schattige kinderkamer kan dan natuurlijk écht niet meer. Tijd voor iets stoerders! Met deze simpele tips heb je in een handomdraai een kamer die klaar is voor de komende jaren. 

Weg met de vliegtuiglamp

Voor de kleuter was het leuk, maar de hanglamp in de vorm van een vliegtuig kan echt niet meer! De tienerkamer verdient een volwassen lamp. Waarom? Omdat deze hanglampen uitstekend passen in een tienerkamer. Wat dacht je van een hanglamp met een stoere houten kap?

Van vloerkleed naar bureau

Ooit kocht je een mooi vloerkleed, waarop je kind lekker op de grond kon spelen. Voor tieners is het verleden tijd: een mooi bureau waaraan gewerkt kan worden, komt daarvoor in de plaats. Koop je een bureau, denk dan wel aan een tijdloos model, daarmee kan je kind jaren vooruit, ook als het gaat studeren.

Schrik niet van zwart!

De lieve roze muur wordt zwart. Schrik niet! Een zwarte muur is helemaal zo gek nog niet. Vooral met die houten accessoires is een zwarte of donkergrijze muur heel stijlvol.

Accessoires maken de kamer

Alle superhelden kunnen in de kast, tijd voor een nieuwe look. Bij de houten hanglamp kun je hartstikke mooie bijpassende accessoires kopen. Een houten pennenbak voor op het bureau, een houten klok en een houten boekenplank maken de sfeer compleet.

Grote kinderen: grote kasten

Tieners verdienen een grote kast. Niet alleen omdat tieners over het algemeen meer kleding heeft, maar ook omdat de kleding met het jaar groter wordt!

Huiswerkproof!

Een tienerkamer moet niet te veel afleiding geven. Door het neutraal in te richten, krijg je dat je tiener geconcentreerd huiswerk kan maken. Vergeet niet dat het bureau goed verlicht moet worden. Eventueel met meerdere hanglampen.

Relaxplek

Je tiener wordt helemaal blij van een relaxplek. Wat dacht je van een hangmat? Of een leuk bankje waarop het ongestoord tv kan kijken?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.