{ Review } | Pomsies: Interactieve pluizenbolletjes

Ken je de Pomsies al? Die zachte, knuffelige en gezellige katjes? Hier in huis hebben ze al een paar hartjes veroverd. Nou ja “ze” is een groot woord, want we hebben er maar een. En haar naam is Pinky! Zoals ik al had verwacht, was Mila helemaal blij met dit pluizige bolletje. Daar komt overigens ook de naam vandaan vermoed ik; pom poms.

Pomsies

Het is de bedoeling dat je lekker veel knuffelt met je beestje en er goed voor zorgt. Wij hebben Pinky, een roze met witte Pomsie. In totaal zijn het er 6: Speckles, Pinky, Patches, Snowball, Blossom en Boots. Pinky kwam met een roze borsteltje, batterijen en natuurlijk een handleiding. Je zet haar aan door op haar neusje te drukken. Ze heeft twee modussen: gezelschaps- en dansmodus.

Interactief speelgoed

Pomsies zijn interactieve gezelschapsdiertjes. Ze hebben verschillende sensoren waardoor ze op wel 50 verschillende manieren kunnen reageren op je aanrakingen. Ook kunnen ze je laten weten hoe ze zich voelen. Hoe? Door middel van hun ogen. Die kunnen namelijk van kleur veranderen al naar gelang de stemming:

Gezelschapsmodus

Maar wat betekenen de kleuren van de ogen van Pomsie? Zijn de ogen turqouise dan is ze vrolijk en je Pomsie is ondeugend als je roze oogjes ziet. Helaas kan ze ook ziek worden. Te herkennen aan de kleur blauw. Zie je groene ogen dan heb je misschien de hik al gehoord? Ook Pomsies moeten eten. Dit laten ze heel duidelijk met de kleur geel zien. Zorg je goed voor Poms, dan wordt je bedankt met een regenboog aan kleuren. Ga hiermee door want na vijf keer hoor je een vrolijk deuntje.

In de handleiding staat, naast een uitleg over de kleuren en de bijbehorende stemmingen ook wat je dan precies kunt doen. Daarom is het handig om de handleiding te bewaren! Zo kun je het nog eens opzoeken.

GEHEIM: Houd de mond en achterhoofd gelijktijdig gedurende 1 seconde ingedrukt en je Pomsie zal een windje laten. Oeps!

De dansmodus

Druk 1 seconde op haar neusje als je van modus wil veranderen. Als je de dansmodus hebt geactiveerd zullen haar ogen paars worden. Wat volgt is een aanstekelijk liedje dat zorgt dat ook wij als volwassenen miauwend door het huis heen lopen.

Go or No Go

Met het meegeleverd borsteltje kun je de haren van je Pomsie borstelen. Omdat ze zo lekker zacht is, is het erg fijn om met haar te knuffelen. Doordat ze reageert op alles wat je doet en hiermee erg interactief is, nodigt dat uit om te (blijven) spelen. Haar staart die je lekker om je pols of tas kunt wikkelen, geeft het katje iets bijzonders. Mila is enthousiast. Ook de jongens lopen met haar weg.

Feitjes

Leeftijd: 4+
Prijs: €19,95 en je shopt ze hier.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Hayley
    15 april 2019 at 20:41

    Hey, leuk geschreven. Wij hebben hier ook een Pomsie in huis gehaald. De wit met blauwe. Ook super happy er mee. 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.