4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Party PopTeenies: Elke dag een feestje!

Welkom in de wereld van Party PopTeenies, waar het elke dag een feestje is! Met deze vrolijke surprises

Welkom in de wereld van Party PopTeenies, waar het elke dag een feestje is! Met deze vrolijke surprises vol glitter is het feestje zo gemaakt! 

Party PopTeenies

Van Rainbow Unicorn, Cutie Animal tot Winter Wonderland thema: de Party PopTeenies zijn in voor ieder soort feestje! Ontdekken welke PopTeenie jij hebt? Trek, draai en pop de Surprise Popper open en jouw figuurtje verschijnt in een regen van confetti…en het feestje kan beginnen!

Voor echte meiden

Iedere Party PopTeenie heeft een unieke stijl, draagt een trendy outfit dat past bij het thema en komt met schattige accessoires. Kende jij ze al, de Party PopTeenies? Wij dus nog niet, maar daar kwam gelukkig verandering in! 😉
De dametjes stonden hier te stuiteren hoor! De verpakking is roze en heel aantrekkelijk voor echte meiden. Eigenlijk zonder voor te bereiden en te lezen wat nu precies de bedoeling is scheurden we ongeduldig de verpakking open. Hmm, dat is toch nog vrij lastig en niet erg slim geweest. Maar hee daar leren we weer van ;-).

Party PopTeenies

Dubbel plezier

We hadden drie Party PopTeenies binnen gekregen waaronder de double popper. Deze biedt dubbel zoveel plezier en is inclusief een exclusieve Party PopTeenie en extra coole accessoires.
Het los scheuren van het papiertje was nog best een karwei. Selah kon niet meer wachten op de klunzigheid van mama en trok dus het bovenste labeltje eraf…weg was de confetti verrassing. Helaas! Gelukkig hadden we er nog twee over om wel goed te laten poppen.

 wereld van Party PopTeenies

Confetti

Maar ook bij die twee was het papiertje eraf scheuren heel lastig. Bijna frustrerend want je wilt het gewoon laten poppen en wel nu ;-). Nou, uiteindelijk was het gelukt, en toen mochten we gaan draaien. Maar bij dat draaien heb je dus ook flink wat kracht nodig, en dus met wat hulp en voordraai-werk lukte het Taleah uiteindelijk wel om te poppen. De confetti vliegt je letterlijk om de oren. En je PopTeenie schiet tevoorschijn! Een heel leuk moment!
De confetti is gelukkig niet gemaakt van die kleine ronde confetti, maar van figuurtjes van een hartje, sterretjes enzovoorts. Het was dus ook zo weer opgeruimd: Ook niet onbelangrijk.

Surprise

De party Pop teenies kun je eigenlijk wel vergelijken met de surprise L.O.L. bal. Het bestaat uit kleine accessoires die bij het poppetje horen en ook die bij het thema horen van je PopTeenie. Dus bij je Rainbow Unicorn Teenie, zit bijvoorbeeld een té schattig dienblad met een eenhoorn erop en een kleurrijk cupcakeje voor in het haar. De accessoires zitten verstopt, net zoals bij de LOL bal. Zo blijft het uitpakken erg leuk.

Go or No Go

Voor ons is dit weer een GO. Die echte meiden poppetjes blijven toch wel erg in trek hier. De Teenies beleven volop avonturen in ons huis, ze spelen mee in het poppenhuis en worden vertroeteld. Wij vinden wel dat het uitpakken van de Party Pop Teenies nog te stroef gaat. Dit gaat erg moeilijk en vooral voor de jongere kinderen is het lastig om het zelf te kunnen doen. Hier is wel hulp van een volwassene bij nodig en het zou wat ons betreft nog leuker zijn als het kind het helemaal zelf kan.

Welkom in de wereld van Party PopTeenies, waar het elke dag een feestje is! Met deze vrolijke surprises vol glitter is het feestje zo gemaakt! 

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Prijs: € 5,99 en je shopt ze hier.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 6-jarig meisje - Go or No Go
    20 mei 2020 at 09:52

    […] leukere versies bedacht. Denk aan de bekendste L.O.L ballen. In allerlei vormen en maten voortaan. Party Pop Teenies zijn ook al zo leuk. Maar je hebt nu ook de nieuwste Na! Na! Na! Surprise. Het unboxen van […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.