Reistips Verre reizen

Reizen naar Amerika met kinderen

Amerika kinderen

Het is een wens van velen: een vakantie naar Amerika. Sommigen stellen de reis uit tot de kinderen groot zijn en mee kunnen, maar anderen gaan er gewoon voor met het hele gezin. En dat kan ook prima, want Amerika is een prachtig land voor zowel volwassenen als kinderen. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Natuurlijk is zeker niet iedere rondreis door Amerika geschikt voor kinderen. Maar gelukkig zijn er ook heel veel reizen wél geweldig voor kinderen en volwassenen.

Florida

Wat dacht je bijvoorbeeld van Florida? Ik begin bewust met Florida, omdat het stiekem mijn eigen wens is om hier met onze kinderen heen te gaan. Je kunt fantástische dingen doen op Florida. Laten we beginnen met de ultieme dag voor je kids: een dagje Walt Disney World! Maar ook Harry Potter fans kunnen hun lol op, want ook hier is een volledig attractiepark van in Florida.
Wat voor mij op een vakantie ook niet mag ontbreken, is een paar lekkere stranddagen. Dat vind ik heerlijk, en helemaal als het aan het prachtige strand van Miami is. Je kunt in Miami een hop-on-hop-off bus nemen, of gewoon lekker rond wandelen. En met de kids kun je ook nog een dagje naar het Children’s Museum of naar de prachtige dierentuin Jungle Island.

Hawaii

Ohh, alleen als je de titel leest zie je het toch al voor je? Wuivende palmen, witte stranden. En daarnaast biedt Hawaii nog veel meer: prachtige vulkanische stranden, mooie watervallen en natuurlijk die prachtige zee. Deze reis is vooral met iets oudere kinderen een aanrader, omdat je ze ook kunt leren surfen, kanoën of paardrijden langs de branding. Je kunt je verblijf in Hawaii goed combineren met een bezoek aan het westen van Amerika, zodat je niet een volledige strandvakantie hebt in Amerika.

Oost-Amerika

Als derde raad ik een doorreis voor Oost-Amerika aan. Oost-Amerika staat bekend om de meest bekende steden van Amerika zoals New York en Washington. Deze reis brengt je naar al deze (en nog veel meer) steden, maar ook de natuur is hier prachtig. Wat denk je van de Niagara watervallen? Een must om in het echt te zien. En in Lake George kun je met de kinderen heerlijk in het water plonzen.
Wil je ook een stukje cultuur aan je reis toevoegen, dan kun je naar de Amish Country, waar mensen echt nog op traditionele wijze leven.
Ga je in de zomer? Reserveer dan echt tijd voor een bezoek aan Cape Cod, waar je dan prachtige walvisexcursies kunt maken.

Voor je gaat..

Voor je op reis gaat, moet er natuurlijk wel het een en ander geregeld worden. Zo is het aan te raden om je te laten vaccineren voor je naar Amerika gaat. Ook is het handig om een creditcard mee te nemen naar Amerika, aangezien dit een onwijs populair betaalmiddel is in Amerika. Tot slot dien je een ESTA Amerika aan te vragen. Met dit document kun je (90 dagen) door Amerika reizen. Ook voor kinderen geldt dat je een ESTA aan moet vragen. Lees hier meer informatie over soorten visum Amerika.

Ben jij wel eens met het gezin naar Amerika geweest? Of is dit ook nog een wens van jou?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.