Producten voor kids

Genieten met de kids begint met plezier op het water

Wakeboard kind wakeboarden
Linda - Go or No Go

Onze jongens zijn – gelukkig – echte waterratten. Op vakantie spelen ze het liefste de hele dag in het zwembad met vriendjes. Lekker in het zwembad, een meer of de zee genieten van het water en natuurlijk spelen in het water. Maar welke spellen of activiteiten zijn nu voor kinderen het leukste om te doen in het water?

Opblaasbaar bedje

Lekker op je luchtbedje kruipen en dobberen maar! Heerlijk om zo lekker te genieten van de rust en het fijne weer. Natuurlijk wel áltijd goed opletten dat je niet te ver weg drijft, want dat gebeurt nu eenmaal ook in de zee of op een meer. Je wordt meegenomen met de stroming. Dat gaat heel rustig aan en daardoor merk je het niet altijd. Wanneer je je kind op een opblaasfiguur in de zee laat, blijf er dan altijd bij. Ten eerste voor de veiligheid, maar ten tweede ook om af en toe te herinneren dat er gesmeerd moet worden. Doordat de zon op het water weerkaatst verband je sneller en moet je dus extra goed smeren.

Wakeboarden

Is je kind op zoek naar iets meer uitdaging, dan is wakeboarden wellicht een interessante activiteit! Bij wakeboarden is het de bedoeling dat je op je wakeboard gaat staan en vervolgens een touw vasthoudt dat achter een boot hangt. De boot gaat vooruit en hierdoor ga jij op je plank mee. Een hele gave activiteit waar wel enige oefening in vereist zal zijn.

Wanneer kan je kind wakeboarden?

Wakeboarden is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat het kind een goede gezondheid heeft en minimaal een diploma B of vergelijkbaar. Voor een kind is het namelijk best zwaar om te wakeboarden en het is van groot belang dat je kind goed kan zwemmen, ondanks de vermoeidheid die op een gegeven moment kan toeslaan. Steeds opnieuw op je wakeboard klikken wordt op een gegeven moment zwaar.
Er zijn speciale wakeboards voor kinderen, dus wil je een wakeboard kopen, kijk dan goed naar welke soorten en maten er zijn.

Surfen voor kinderen

Een andere manier van spelen met de golven is met een surfboard. Surfen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Het is wel een must om lessen te volgen natuurlijk, maar voor kinderen die gewoon met het plankje een beetje willen spelen in het water is zo’n foamen surfplank die je in de speelgoedwinkels kunt vinden ook perfect.

Een balletje

Natuurlijk is voor in de zee eigenlijk een balletje al genoeg. Het liefst met een tennisplankje erbij zodat je kunt overslaan. Je kunt je al gauw een uur vermaken met een simpel spelletje balletje overslaan. En het mooie van de zee is natuurlijk ook dat, als je kinderen even klaar zijn met het water, ze zich prima zullen vermaken op het strand met zandkastelen en grachtjes bouwen.

Waar spelen jouw kinderen het liefste mee in de zee?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.