Gastblog

Op vakantie, dit neem je mee

fietsen vakantie
Linda - Go or No Go

Nederlanders zijn echte vakantiemensen en gaan vaak op vakantie. Sommige gaan met de caravan of tent, terwijl andere liever vertoeven in een hotel of in een appartement. Wat je ook doet er zijn altijd spullen die je mee moet nemen op vakantie. Hieronder een lijstje met spullen die je mee moet nemen op vakantie.

Legitimatiebewijs

Wanneer je op vakantie gaat is het van belang om je altijd te kunnen identificeren. Het zij bij de politie of bij de receptie van een camping, hotel of appartementen complexen. Kijk van te voren ook goed of het document nog geldig is. Ben je jonger dan 18 jaar is het document vijf jaar geldig, wanneer je ouder bent dan 18 jaar en vraag je een nieuw document aan is het tien jaar geldig. Kijk voor elke reis die je maakt of het document nog geldig is.

Een goede fiets

Veel mensen willen lekker fietsen op vakantie of gaan met de fiets op vakantie. Het is dan voor het fietsplezier dan belangrijk dat er goede fietsen meegaan. Ook is het van belang om de fiets voor de vakantie goed na te kijken of na te laten kijken. Er zijn veel bedrijven die dit voor u kunnen doen. Wil je zeker zijn dat dit goed gedaan wordt of zoek je nog een goede fiets voor op vakantie kun je bij veel goede bedrijven terecht. Op de Matrabike webshop vind je goede fietsen voor op vakantie en kunt u ook terecht voor onderhoud.

Reisgids over de omgeving

Om te weten wat er allemaal te doen is in de omgeving van je vakantieadres is het makkelijk om een reisgids of reisboekje mee te nemen. In zulke boekjes staat allemaal mooie bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes en nog meer leuke tips om jezelf te vermaken op vakantie. Deze boekjes zijn op heel veel plekken te verkrijgen. Je kunt zo’n boekje makkelijk aanschaffen bij een boekwinkel, reisbureau of bij de ANWB. Ook op het internet zijn deze boekjes makkelijk aan te schaffen en vaak zijn ze dan ook nog de volgende dag al in huis. Neem eens een kijkje op de website van de ANWB, hier staan veel duidelijke en overzichtelijke reisgidsen op.  Om stress op vakantie te voorkomen is het verstandig om deze voor de vakantie aan te schaffen. Vaak zijn deze gidsen in het buitenland niet in het Nederlands verkrijgbaar.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.