Blogtips

{ Blogtips } | Moeilijkheden overkomen tijdens het opstarten van je eigen bedrijf als ouder zijnde

eigen bedrijf
Linda - Go or No Go

Mensen die gezegend zijn met hun eigen kinderen hebben het al gauw drukker dan mensen zonder kinderen. Naast het opbouwen van hun carrière, zijn ouders tegelijkertijd ook bezig met het opvoeden van hun kinderen en ervaren zij al gauw een enorme druk en stress om een goede balans te vinden tussen werk en privéleven, dag in en dag uit.

Die stress wordt nog erger als de ouders hun eigen bedrijf willen opstarten; een ander kind dat constant aandacht nodig heeft. Ze voeren hun eigen start-up met geld in plaats van eten, huren medewerkers in, in plaats van babysitters en verversen bedrijfsdoelen in plaats van luiers. De vergelijking is zo raar nog niet en het kost enorm veel energie en moeite om balans te vinden tussen beide. Er zijn echter een paar tips om het jezelf makkelijker te maken.

Werk uitbesteden

Zowel ouderschap als ondernemerschap kunnen sterke gevoelens van eenzaamheid opwekken. Ouders kunnen makkelijk verstrikt raken in de sleur van het dagelijkse leven en kunnen daardoor niet makkelijk de vraag bijhouden. Ze zijn zo druk en zien niemand meer, en krijgen last van tunnelvisie in hun dagelijkse leven.

Echter het uitbesteden van je werk is een goede manier om deze problemen aan te gaan. Het kan je eraan herinneren dat je niet alleen bent en dat je snel een goede structuur kan opbouwen die jouw ondersteuning biedt. Of je nu freelancers aanneemt of een oppas voor de kinderen, het helpt allemaal om de druk te verlagen.

Hulp financieren

Het hebben of het vinden van geld is voor velen een probleem, maar het is een nog groter probleem voor ouders. Ze hebben niet alleen zichzelf waar ze voor moeten zorgen. Is er genoeg eten in huis voor de kinderen? Wat als mijn kind gewond raakt? Wat als mijn bedrijf failliet gaat? Jammer genoeg zullen deze gedachten nooit echt weg gaan.

Er is echter een manier om deze gedachten een beetje los te laten. Je kunt namelijk gebruik maken van Funding Options, een betrouwbare website die jou kan helpen met het vinden van de juiste aanbieder voor bedrijfsfinanciën, zodat jij als ondernemer meer financiële zekerheid hebt. Alles is mogelijk met meer geld op zak en hun fiscale oplossingen zullen je helpen om je hoofd boven water te houden en zelfs de weg naar succes vrij te maken.

Exporteer het werk, importeer het geld!

Vermijd thuis werken

Tegenwoordig werken er veel mensen thuis. Misschien genieten van het werken in hun pyjama’s of vinden ze het gewoon fijn dat ze de ochtendspits missen. Ze zijn in hun element, hun tempel, ze werken in een comfortabele omgeving. Maar… dat is als je het bekijkt vanuit het perspectief van mensen zonder kinderen.

Jij werkt misschien graag thuis omdat je dan een oog kan houden op de kinderen. Al heb je goede intenties, dit gaat vooral een afleiding worden. Kinderen en een bedrijf runnen gaan niet samen en je zou maar één keer moeten switchen per dag van ouder naar ondernemer, niet meerdere malen door de dag heen.

Verder wil je ook niet jezelf bezeren door per ongeluk op speelgoed te gaan staan onderweg naar het toilet of jezelf aan die grote was stapel te herinneren. Thuis is niet altijd een comfortabele plek als je kinderen hebt, het is meer te vergelijken met een slagveld. Daarom is het belangrijk dat jij een eigen professionele plek hebt om te werken, te midden van de industrie waarin jij opereert en zaken doet!

Wil je meer blogtips? Check dan deze blog over het uitkiezen van een zakelijke rekening en hoe je van bloggen je werk kunt maken.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.