Fashion & Styling

Klaar voor het najaar met Vingino

Linda - Go or No Go

Nu de herfst is aangebroken, werd het hoog tijd voor mij om de kledingkasten van Daan en Jesse weer te veranderen. Dat betekent alle zomerkleren eruit en alle winterkleren erin. Sommige truien van vorig jaar passen ze nog, maar tijdens het inruimen kwam ik er ook achter dat een aantal longsleeves inmiddels te kort waren. En dat betekende shoppen!!

Online

Met Daan en Jesse ga ik echt niet de stad in op zoek naar kleding; daar hebben zij geen zin in én ik hou van online shoppen. Ik weet precies wat hun smaak is en ik moet er ook wel bij zeggen dat ik twee – tot nu toe – makkelijke jongens heb daarin: ze vinden het al gauw goed.

Vingino

Ik kwam na even rond zoeken al gauw op de website van Vingino uit voor de longsleeves, want die zitten nu eenmaal erg mooi bij onze jongens. Het zijn twee smalle, lange jongens en de Vingino shirts sluiten altijd erg mooi aan. Daarnaast hebben ze dit najaar een geweldige collectie waarbij ze donkere kleuren combineren met felle accenten, zoals stiksels en opdrukken. Het gaafste vind ik de ronding aan de achterkant van de shirts, waardoor ze over de billen van de jongens heen vallen. Lange shirts zijn helemaal hot dit jaar, dus deze nieuwe Vingino shirts sluiten daar perfect op aan.

Qua kleuren ging ik voor donkergroen en zwart, maar zoals gezegd dus met leuke gekleurde accenten waardoor ze er erg stoer uit zien. Daan en Jesse vinden ze in ieder geval erg mooi én fijn dragen, en dat is het belangrijkste.

Shirt met vest

De zomershirts, dus die met korte mouwen, heb ik trouwens laten liggen in de kast. Want shirtjes zijn natuurlijk ideaal wanneer je er een vest overheen draagt. Ook handig als de ochtenden nog wat fris zijn, maar de middagen iets warmer. Dan kunnen ze altijd hun vest even uitgooien. De jongens vesten van Vingino sluiten ook mooi aan bij Daan en Jesse, dus ook daarvoor geldt dat ze perfect zijn voor jongens met een normaal tot slank postuur.

Ben jij ook zo’n Vingino fan?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.