Fashion & Styling

De eyecatchers in je huiskamer

eyecatchers

Een huiskamer wordt bepaald door een aantal eyecatchers. De keuzes die je bij deze eyecatchers maakt, is bepalend voor de stijl van jouw huiskamer. 

Een eyecatcher

Voor de duidelijkheid: Deze eyecatchers kunnen allerlei voorwerpen of meubels zijn. Een bank is bijvoorbeeld niet altijd een eyecatcher in je huiskamer, of hij nu groot of klein is. Een eyecatcher is een voorwerp of meubel dat er echt uitspringt, en je kiest zelf welk accessoire of meubel dit is.

Lakleren bank

Als je kiest voor een uitgesproken bank, is dat een ware eyecatcher. Het is een groot meubelstuk en als je dan ook nog eens voor een uitgesproken stijl kiest, bepaald dat voor een groot deel de stijl van jouw huiskamer. Denk bijvoorbeeld aan een grote, witte, lakleren bank. Je ziet het waarschijnlijk al helemaal voor je hoe de rest van de huiskamer eruit zou kunnen zien. Denk aan goud, glitters, Kim Kardashian, die stijl. Vooral niet mijn stijl, maar dat terzijde.

De lamp in de kamer

Maar zoals gezegd kan ook een kleiner item in je huiskamer een eyecatcher zijn, zoals een vloerlamp of een hanglamp voor boven de eettafel. Kijk maar eens naar de voorbeelden hierboven: 100% een eyecatcher, niet waar? Deze bijzondere lampen zag ik op een website. Daar kun je terecht voor de meest gewone lampen tot en met de meest bijzondere lampen…en alles daar tussenin. In ieder geval heel veel keuze en daarnaast is retourneren gratis. Erg fijn, want soms moet je een lamp ook gewoon even op zijn plek zien om te ontdekken of hij er echt zo mooi staat als dat je in gedachten had.
Zelf hebben wij gekozen voor een ‘gewone’ lamp. Hij is trouwens wel lekker groot, maar geen bijzondere vormen of kleuren. Maar wel robuust en groots, waardoor ook deze lamp best bepalend is voor onze eethoek. Maar niet voor de hele huiskamer, zoals de lampen waar ik het zojuist over had natuurlijk wel zijn.

Spiegel

In ons huis is een grote spiegel de eyecatcher. Deze spiegel heeft een prachtige bruine opengewerkte lijst en vult de muur perfect op. Daarnaast hebben we een vrij groot beeld van een man en vrouw in onze huiskamer staan, op een zuil. Deze zie je op de foto helemaal bovenaan dit blogartikel. Dit beeld kregen wij van mijn schoonouders voor onze bruiloft, dus naast dat het een prachtig beeld is, is de betekenis erachter ook erg mooi. Extra mooi dat dit beeld dus een van de eyecatchers in onze inrichting is.

Ik ben erg benieuwd wat de eyecatchers in jouw huis zijn! Laat het hieronder weten in de comments.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.