Gastblog Sinterklaas

Black Friday: de ideale koopjesdag voor alle hulpsinterklazen

Black friday hulpsinterklazen

In Amerika is het hèt shopping hoogtepunt van het jaar, Black Friday. Op deze eerste vrijdag na Thanksgiving (eind november) stunten winkeliers in alle sectoren met enorme kortingen op populaire artikelen.

Niks geen ‘laatste-kans-korting’ op producten, die ze aan de straatstenen niet kwijtraken, maar echte buitenkansjes op gewilde items. Nu denk je waarschijnlijk, wat heb ik aan die informatie? Maar hier komt het goede nieuws. Ook in Nederland zijn er op Black Friday winkels, die dit concept hebben overgenomen. En wij doen dan weliswaar niet aan Thanksgiving, maar Black Friday valt dus altijd binnen twee weken voor pakjesavond! De ideale koopjesdag voor hulpsinterklazen dus.

Black Friday speelgoed

December is altijd een dure maand. Zelfs als je niet in de kerstvakantie gaat skiën of Oud en Nieuw viert op een tropisch strand. Wat is het dan leuk als je op Black Friday kan profiteren van geweldige acties en er daardoor een gezellige feestmaand van kan maken. Als je van tevoren een beetje research doet, weet je precies welke winkels op Black Friday speelgoed in de aanbieding hebben. Zo kun je je kids nog eens extra verwennen, zonder dat je met kerst op een houtje hoeft te bijten.

Ook online Black Friday

Voor ouders met jonge kinderen, die gezin, huis en werk met elkaar moeten zien te combineren, kan lekker winkelen een behoorlijk stressvolle onderneming zijn. Zeker op zo’n dag als Black Friday wanneer de drukte extra groot is. Daar komt nog bij dat je de kleintjes niet in de buurt wilt hebben, als je speelgoed voor ze koopt. En oppas regelen is meteen ook weer zo’n gedoe. Gelukkig gelden de meeste Black Friday aanbiedingen ook online. Bovendien begint het shopfestijn daar al om middernacht en ben je er dus als een van de eerste bij. Kun je je gebroken nachten nog nuttig besteden.

Speelgoedtips voor Black Friday

Om zoveel mogelijk klanten te trekken, geven de winkeliers op Black Friday vooral hoge kortingen op populaire artikelen. In de categorie speelgoed moet je dan denken aan Lego, Duplo, spelletjes (al dan niet elektronisch) en merchandise van bekende tv-figuren. De kortingen kunnen oplopen tot boven de 50%. Het is aan te raden om juist dan voor de wat duurdere cadeaus te gaan. Daar zit immers de meeste korting op. Bovendien komen de anders te kostbare presentjes op Black Friday vaak wel binnen handbereik. Bepaal echter van tevoren wat je budget is, zodat je daar in je enthousiasme niet overheen gaat. Verstandig profiteren dus.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.