Inspiratie Moederdag

Meest unieke cadeautje (voor jezelf): vingerafdruk sieraad

vingerafdruk sieraad armband vingerafdruk armband
Linda D

Ben jij op zoek naar een uniek cadeautje? Voor jezelf misschien (altijd leuk toch), of om een ander eens echt goed mee te verrassen?  Dan heb ik een hele goede tip voor je!

Een persoonlijk cadeau

Namelijk om de site geefeenpersoonlijkcadeau.nl te bezoeken. De naam van de website zegt het namelijk al, je geeft hiermee gegarandeerd een persoonlijk cadeau! In de webshop vind je allerlei prachtige zilveren sieraden (goud is ook mogelijk overigens), zoals bijvoorbeeld een zilveren gegraveerde hart, hangers met bijbehorende armbandjes, en ringen. Vervolgens kun je dan kiezen voor het laten graveren van een van deze items of om hem volledig te customizen met een vingerafdruk!

Vingerafdruk sieraad

Dat is toch ontzettend gaaf!? Ik vond van wel en dus ging ik op zoek naar iets wat ik absoluut veelvuldig zou gaan dragen. Ik koos voor een armbandje met bedel, omdat ik eigenlijk altijd wel een armbandje draag. Daarnaast draag ik ook het liefste sieraden met een betekenis.
Op de bedel liet ik aan de ene zijde de vingerafdruk van mijn zoontje plaatsen en op de achterzijde zijn naam.

Hoe werkt het?

Nou hoor ik je denken… Hoe zorg je dat de vingerafdruk de makers bereikt? Nou: Alle opties leggen ze in de webshop haarfijn uit. Ik koos ervoor om met een regulier potlood een stukje van een wit A4tje te kleuren. Nadat het vingertje van Siem goed bedekt was met het potlood hielp ik hem om een afdruk te maken op het klevende deel van een stuk transparante plakband. Vervolgens plakten we dit stukje plakband op het witte vel papier. En tadaa! Daar stond zijn vingerafdruk.

Oke, heel eerlijk… Het “Tadaa moment” duurde even. We moesten even oefenen en toen het erop begon te lijken had Siem geen zin meer. Maar met een doosje krentjes als beloning als hij toch nog even zou meewerken, is het ons gelukt!

Het restulaat

Na de aangegeven verwerkingstijd, die vanwege de vakantieperiode wat langer was dan normaal lag een klein cadeauzakje verwikkeld in kleurrijk papier op onze deurmat! Inclusief doekje om het zilveren sieraad zo nu en dan eens op te boenen.
En het resultaat mag er zijn! Ik vind het dus oprecht heel cool dat ik nu gewoon een eeuwig mooi zilveren sieraad heb met zijn vingerafdruk!

De gravering van de naam op de achterzijde van de bedel is duidelijk, maar zou mijns inziens wel strakker hebben gemogen. Vooral de letter “m” ziet er wat hobbelig uit. Maar desondanks vind ik het een prachtig sieraad wat ik met trots draag!
De vingerafdruk is perfect gelukt en is helemaal zoals ik had gehoopt.

Nog een laatste tip: Je kunt ook bedeltjes laten graveren met een foto of zelfs tekening! Dit ziet er in de webshop ook heel mooi uit en eveneens uniek! Zeker een kijkje nemen dus!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.