Huis & Tuin

De tuin in met de kinderen

De tuin in met de kinderen
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Het einde van de zomer nadert en de kinderen gaan bijna alweer braaf iedere dag naar school, maar de zon? Die schijnt gewoon door en weet van geen ophouden! Dat wordt dus nog een tijdje genieten en daardoor zal er nog aardig wat tijd worden doorgebracht in de tuin. Om hiervan nog met je kinderen te kunnen genieten – na schooltijd – heb ik een aantal trends voor je uitgezocht waarmee het nog lekkerder vertoeven wordt in jouw tuin met jouw lieve kids!

Tuinhuizen

Tuinhuizen zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het beeld dat mensen hebben bij een tuin. Alleen, wat is een tuinhuis dat duurzaam is en ook nog eens heel lang mee gaat? Dat zijn tuinhuizen die gemaakt zijn – of deels – van eikenhout. Dit soort hout is heel erg sterk. Het staat bekent om zijn uitstraling dat als robuust ervaren wordt. Dit zorgt voor een exclusieve en authentieke sfeer. Hierin kun je al het gereedschap kwijt dat je samen met je kinderen gebruikt voor het onderhouden van jullie eetbare tuin. Daarnaast kun je er onder andere speelgoed van de kinderen in plaatsen (zoals een step of een skelter). Tuinhuizen hebben tevens veelal een overkapping. Dit maakt dat jij en je kinderen tijdens een regenbui alsnog kunnen genieten van jullie prachtige en ontzettende smaakvolle tuin.

Zelf verbouwen

Kinderen zijn geneigd om alles, althans veel dingen in hun mond te stoppen om te ervaren wat het precies is. Dit kan soms gevaarlijke situaties opleveren. In een eetbare tuin heb je hier helemaal geen zorgen meer voor. Dit soort tuinen worden de laatste tijd steeds populairder. Mensen zien steeds meer het nut in van het zelf verbouwen van fruit, groenten, eetbare verse planten, bloemen en smaakvolle kruiden. Dit kun je perfect samen doen met je kinderen. Op deze manier leren ze de waarde en het belang van eerlijk en biologische voeding. Daarnaast leren ze ontzettend veel over planten en de natuur. Zo ben je heerlijk biologisch bezig en kun je samen met je kinderen creatieve en ontzettend lekkere gerechten koken!

Het bubbelbad

Komen je kinderen na een lange schooldag uitgeput en chagrijnig thuis en willen ze enkel hangen op de bank? Neem ze mee het bubbelbad in! Het hebben van een bubbelbad heeft een positief effect op de geestelijke gesteldheid en op het lichaam. Het helpt bij het ontspannen, zorgt voor een goede doorstroming van het bloed en zorgt er tevens voor dat deze verlaagt wordt. Een bubbelbad is met het water dat altijd warm is een echte uitnodiging. Dit zal goede gesprekken opleveren en zorgt er dus voor dat de band met uw kinderen en andere familieleden versterkt wordt. Een bubbelbad is een investering in je eigen gezondheid en in je sociale relaties met je kinderen en andere familieleden! Naast het ontspannend in het bubbelbad is het daarna heerlijk relaxen op een loungebank of een van je andere tuinmeubelen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.