Fashion & Styling

Black & White posters: Toffe eyecatchers voor in de kinderkamer

desenio posters

Een half jaar geleden mochten Daan en Jesse een eigen kleur uitkiezen voor een wand in hun slaapkamer. Ze kozen groen en blauw en tot deze week waren dat twee kale, mooi gekleurde muren. Maar nu zijn ze dan eindelijk af: ik wilde er heel graag stoere posters ophangen, maar we vonden maar geen leuke zwart/wit posters. Tot nu dan! 

Op zoek..

De muren op de slaapkamer van de jongens zijn redelijk kaal. Alleen hebben ze beide een wereldkaart hangen, verder niets. Hoog tijd dus dat ook de andere muren een beetje gepimpt werden en dat wilde ik dus graag met posters. De jongens dachten meteen aan Pokémon posters en Skylander posters, maar ja, dat vind ik dus weer 10x niks. Dus moesten we op zoek naar posters die zowel de jongens als ik gaaf vonden.

Posters van Desenio

Ik wilde graag simpele kleuren, of nog beter; geen kleuren maar zwart en wit. Daan en Jesse wilden natuurlijk graag iets wat hun aanspreekt en wat er een beetje stoer uit ziet. Nu kwam ik laatst op de blog van Momambition een toffe online poster shop tegen, die ik nog niet kende: Desenio. Tot onze vreugde zagen we in het menu kinderposters staan en na bladzijde 1 gezien te hebben wist ik dat het wel goed zou komen. “Jaa, die!!”, “Ohhh, en die batman is cool!”, “Wow, die is mooi!”, klonk het naast me. Dus gingen de jongens en ik er eens even goed voor zitten en op zoek naar voor ieder drie coole posters.

Whales

Daan en Jesse kozen ieder voor een poster met dieren, maar wel ieder een hele verschillende. Jesse koos voor een aantal walvissen op een poster, de ‘whales poster’ en hij wist me zelfs te vertellen dat een van die walvissen een narwal is. Ik had er nog nooit van gehoord, maar Jesse wel, haha. Die had hij een keer gezien in een tekenfilm op televisie. Deze poster heeft trouwens wat blauwe kleuren erin, wat erg mooi staat bij het zwart/witte.
Daan koos voor een poster met allerlei pootafdrukjes van dieren en daarnaast een voetafdrukje van een mens: de footprints poster. Die vond hij wel erg leuk!

kinderkamer posters

Little Man Cave

Als tweede koos Daan voor de Little Man Cave poster, want ze hebben op zolder een mancave, dus dat vond hij wel erg grappig. Jesse ging voor de batman poster, waarvan ik de tekst briljant vind.
Tot slot koos ik nog twee kleine posters uit die ik er leuk bij vond staan: I’m a Rock Star en I’m a Super Hero. En zo waren de drie posters voor ieder compleet.

Lijsten

Wat trouwens ideaal is, is dat je bij Desenio.nl meteen de juiste maat lijst erbij kunt bestellen, in kleuren zoals goud, zilver en zwart. Vanwege de kleuren op de muren van de jongens, koos ik zwart, omdat dit mooi af zou steken. En dit pastte ook mooi bij de zwart/wit posters.
De lijsten zijn van mooie kwaliteit en de posters passen er perfect in.

posters

Go or No Go

De posters werden super netjes geleverd in een koker en de lijsten waren goed en stevig verpakt. De posters zijn van stevig materiaal.
In de lijsten zien ze er echt super mooi uit en zowel de jongens als ik zijn er super blij mee! Ik kan alleen maar zeggen: het zijn echte gave eyecatchers voor in de kinderkamer en ze hebben zó veel keuze bij Desenio! Echt een aanrader, en daarom een dikke GO!

Kortingscode!

Wil je ook aan de slag met het pimpen van de kinderkamer of natuurlijk gewoon in je woonkamer, slaapkamer, gang of waar dan ook? Dan heb ik iets gaafs voor je! Ik mag namelijk een kortingscode aan jullie geven!

Met de code “GONOGO”krijg je 25% korting op posters, van 7 t/m 9 augustus*
*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.