Gastblog Producten voor kids

De perfecte schooltas voor jou

schoolrugzak rugzak helpen met school
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

De zomervakantie komt voor vele kinderen weer aan een eind. Een zomer vol met spelen, plezier maken en natuurlijk lekker op vakantie gaan is bijna afgelopen. De scholen beginnen langzamerhand weer en daar moeten we ons goed op voorbereiden. De kinderen hebben allemaal een nieuwe agenda, etui, pennen, schriften, klappers en natuurlijk niet te vergeten een rugzak nodig. Vandaag geven we je een aantal tips waardoor jij de perfecte schooltas vindt. 

Rugzak of schoudertas?

De eerste vraag is of je liever een rugzak draagt of liever een schoudertas. Vaak kiezen scholieren voor een rugzak vanwege gezondheidsredenen. Een rugzak is erg comfortabel dankzij de schouderbanden. Het maakt niet uit hoeveel spullen je in de rugzak stopt, het gewicht wordt verdeeld. De rugzak is ideaal als je een lang stuk naar school moet fietsen. Een schoudertas kun je op meerdere manieren omhangen. Daarnaast is een groot voordeel dat je de schoudertas gemakkelijk kunt opmaken. Een ander voordeel is dat je je schoolpapieren altijd netjes kunt opbergen zonder dat deze kreukelen. Het laatste voordeel is dat een schoudertas een nette en mooie uitstraling heeft.

Schoudertas

De twee meest bekend schoudertas merken zijn toch wel Eastpak en Kipling. Een schouders tas is ideaal als je papieren netjes wil opbergen. Daarnaast creëer je met een Eastpak of Kipling schoudertas een nette en hippe uitstraling. Een ander voordeel is dat je tas ook goed kunt gebruiken bij een dagje uit of als je gaat sporten.

Eastpak rugzak

Je hebt voor jezelf besloten dat je gaat voor een rugzak en dan? Er is ontzettend veel keuze is rugzakken. De bekendste rugzak is de Eastpak rugzak. Eastpak heeft ontzettende veel soorten en maten. Ze hebben voor bijna elke gelegenheid een rugzak. Daarnaast heeft Eastpak ook veel leuke motiefjes en kleuren rugzakken.

Vans rugzak

Vans is een bekend merk. Ze zijn bekend geworden met schoenen. Tegenwoordig verkopen ze ook rugzakken. Vans rugzakken geven je een stoere en hippe uitstraling. Ze hebben vele leuke prints zoals legerprint, bloemenprint, streepjes en ruitjes, maar ze zijn ook verkrijgbaar in leuke effen kleurtjes. Voor een stoere en hippe rugzak is Vans het antwoord.

O’neill rugzak

Voor de sportieve scholieren zijn er de O’neill rugzakken. Dit zijn leuke, vrolijke en sportieve rugzakken. Ook het merk O’neill heeft vele leuke printen zoals palmbomen, lolly’s, bloemen of meerdere effen kleuren op één rugzak. Voor een sportieve uitstraling is een O’neill rugzak het antwoord.

Omdat de scholen binnenkort van start gaan, zie je bij veel winkel weer de rugzak aanbiedingen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je de rugzak zelf heel mooi en praktisch vind, maar met de bovenstaande tips vind je zeker de perfecte rugzak voor jou.

Voor meer tips over fashion en styling verwijzen we je graag door naar een ander artikel.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    5 tips voor de eerste schoolweek - Go or No Go
    22 augustus 2019 at 06:30

    […] van tevoren of alles nog heel is en past. Heeft je kind nog een rugzak voor school? Je bent echt niet de eerste moeder die er op de laatste vakantiedag achter komt dat er iets kapot […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.