Huis & Tuin Producten voor kids

Nieuwe kinderdekbedovertrekken: Wat een bofkonten zijn wij!

kinderdekbedovertrekken

Wauw! Kijk die Siem jumpen op zijn bedje. Oke, dat mag natuurlijk nooit, maar voor deze foto heb ik het voor enkele seconde toegestaan. Lekker pedagogisch verantwoord weer ;-). 

Nieuw dekbedovertrek

De reden dat ik weer eens even wat foto’s ging maken!? Siem heeft een nieuw dekbedovertrek! En nee, niet 1 maar zelfs 2 kinderdekbedvertrekken. Wat een bofkonten zijn wij! Want ik, als interieur junkie (lichtelijk overdreven) vind dat fantastisch, maar ook Siem! We hebben samen een keuze gemaakt. Waar ik heb gekozen voor een rustig dekbedovertrek, koos Siem voor een wat drukkere variant. Maar daarover later meer!

Betaalbaar

Ik heb in deze zoektocht naar mooie en kwalitatief goede dekbedovertrekken, www.bedden.nl ontdekt! En daar ben ik me toch positief over! Sowieso de overzichtelijke website is al zeer prettig, maar ook de prijzen van de dekbedovertrekken zijn ook echt op en top betaalbaar. Zo heb je al een hartstikke leuk dekbedovertrek voor maar  €14,95! Geen geld toch!?

Good Morning

Wat me stoorde op andere sites is dat je kunt kiezen uit 500 types en merken. Nou, dan kan ik dus echt geen keuze maken. Ik ben dan zo’n type die 5 items in zijn winkelwagentje heeft zitten om vervolgens toch de site te verlaten.
Maar dat was deze keer wel anders! Het aanbod is reuze leuk, maar op een hele fijne manier beperkt. Ze voeren wat betreft de kinderdekbedovertrekken twee merken: Good Morning en Sleep Time. De beide overtrekken die ik heb gekozen zijn van Good Morning.

Super snel!

Na de bestelling te hebben gedaan, werden ze een dag later al bezorgd. Hoera! Ik hou van de postbode.
Vol enthousiasme maakte we samen de doos open en Siem moest heel hard lachen op alle gekke dieren die nu ineens in het groot te zien waren. Nu heeft Siem sinds een half jaar een volledig ingerichte “grote jongenskamer”, maar slaapt hij 80% van de tijd toch nog het liefste in zijn (bijna te kleine) ledikant. Zou het iets met geborgenheid te maken hebben? Afin, het bood me die middag wel de kans om allebei de overtrekken eens te proberen op zijn “grote bed”.

Het pinguin dekbedovertrek van Good Morning heeft Siem uitgekozen. Vrolijke pinguins, die best prima bij de grote ijsbeer op de muur passen! Goede keus Siem! Dit dekbedovertrek is van flanel en super zacht. Ideeal voor de herfst / winter periode.

Zo mooi!

En deze mega leukerd was de keuze van mij, kijk al die leuke diertjes! Stiekem ben ik hier verliefd op en geen enkel dekbedovertrek van Siem kan hier nog aan tippen. Dit wordt denk ik een gevalletje “wassen-drogen & gauw weer op bed”. De kwaliteit is erg goed en dus van mooi stevig materiaal. Voor de duidelijkheid; geen dekbedovertrek waar je dwars doorheen kijkt.

Boxspring

Siem zijn kamer is echt helemaal af nu en zodra hij er ook klaar voor is, zal hij vast heel lekker gaan slapen in deze kamer!
Voorheen was dit onze slaapkamer. Maar wij zijn een half jaar geleden verhuist naar de zolder. Deze hebben we volledig verbouwd inclusief dakkapel. Het is hele fijne, lichte kamer geworden! Toen ik op de site van bedden.nl aan het neuzen was, zag ik ook hun aanbod aan boxsprings. Nou, die staat vanaf nu dan ook echt bovenaan mijn verlanglijstje. Vooral het boxspring model “Norwich” vind ik persoonlijk super mooi. Een prachtig lichtgrijs bed, wat ik heel goed zou staan in onze verbouwde kamer!

Over dat bed, droom ik nog even verder! Slaap lekker!!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.