Producten voor kids

De must-haves voor jouw kind die aan zijn school begint!

Het is zover! In het zuiden zijn de scholen weer begonnen (Yay, back2school!!) en dat is goed nieuws, vinden wij. Want geloof me, we waren na zes weken schoolvakantie echt wel weer toe aan de normale structuur. We hebben een heerlijke zomervakantie gehad, maar nu is het gewoon weer lekker tijd voor school. Voor groep 5! 

Vakantie

We hebben zoals gezegd een hele fijne zomervakantie gehad. We brachten twee weken door op Camping de Paal, wat ons betreft de allerleukste camping van Nederland! Ook maakten we leuke uitstapjes naar onder andere Toverland en de Beekse Bergen. Tot slot hadden we de laatste week van de vakantie de kindervakantieweek hier in het dorp. Een geweldige week en vooral fijn dat deze op het einde was, want zo vloog de laatste vakantieweek voorbij. Want eerlijk is eerlijk, er waren ook dagen bij dat de jongens zich gruwelijk verveelden en dus elkaar verveelden. Dus daarom ook wel erg fijn dat de school weer is begonnen

Back2School

Voor school moesten we natuurlijk wel nog even het een en ander regelen. De drinkbekers van Daan en Jesse zijn inmiddels twee jaar oud en de print was er bijna helemaal af. Dus we scoorden nieuwe bekers en broodtrommels.
Daarnaast moesten we op zoek naar een nieuwe schooltas voor de jongens. Bij bagageonline kwam ik FjällRäven schooltassen tegen. Fjäll-watte?! Hoor ik je denken..Sja, het merk klinkt wat gek, maar de tassen zijn vooral té gek!
De rugzakken zijn te herkennen aan de strakke lijnen en designs. Daarnaast hebben ze voor oudere scholieren de tassen handig aangepast zodat er een laptop is past.

De eerste schooldag

Gisteren hadden onze jongens hun eerste schooldag. En natuurlijk was ik benieuwd hoe ze het gevonden hadden! Een nieuwe klas, een nieuw plekje, nieuwe boeken en een nieuwe juf en meester. Gelukkig was het antwoord zoals ik al had gehoopt en verwacht: LEUK! Zoals wellicht herkenbaar moest ik de rest van de informatie er uit trekken, want Daan en Jesse zijn op dat gebied altijd lekker kortaf. Maar gelukkig was het allemaal positief en hebben ze weer volop zin in de komende maanden. En natuurlijk stiekem al aftellend tot de herfstvakantie ;-).

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.