Fashion & Styling Gastblog

Jouw kinderen worden vrolijk op Adidas sneakers

Linda - Go or No Go

Zie je jouw dreumes al voor je op de vrolijke stappertjes die als sneakers door het leven gaan? Spartelende beentjes, gewillige spiertjes en met die onuitputtelijke wil om zich lekker voor te bewegen. Ongetwijfeld is niet aan jou voorbij gegaan dat de hoeveelheid sneakers op de markt oneindig is. Ook voor kinderen. We helpen je graag door een serie aansprekende Adidas trainers voor kinderen voor te stellen.

De Duitse grootmacht begeeft zich met succes op die markt. Even gemakkelijk als dat ze hardloopschoenen, voetbalschoenen, tennisschoenen of hippe schoenen voor volwassen maken, doen ze dat ook voor de kleinsten onder ons. En daarbij laten ze de inspiratie van populaire modellen van het merk niet onbenut. Het assortiment van Adidas sneakers voor kinderen is indrukwekkend groot en biedt een aantal hele mooie exemplaren.

Adidas Stan Smith

Ken jij de Adidas Stan Smith? Een fantastisch egale schoen die in de jaren ’70 door Adidas voor het eerst is uitgebracht. Prachtig leer en een mooie vormgeving. Door het simplisme en het minimalisme een waardevolle schoen voor jong en oud.

adidas

En bof jij even? Of jouw kind natuurlijk. Dit model is verkrijgbaar in de kleinste maten dus ook jouw zoon of dochter kan van deze duurzame schoen genieten. Stan Smith was in de vorige eeuw een succesvolle tennisser en verbond als een van de eerste grote sporters zijn naam aan de modellen van Adidas. De beloning werd een schoen met zijn naam. Die schoen, met die leuke gaatjes driestreep op de buitenkant en de subtiele kleurverwerking op de hak en de lip, gaat binnenkort misschien wel om de voeten van jouw spruit. De schoen is schattig, sportief en geeft veel ondersteuning.

Adidas Gazelle

Een andere klassieker van Adidas heet de Adidas Gazelle. Duidelijk meer retro dan de Stan Smith. Even duurzaam en ondersteunend voor de fijnste voetjes. De Gazelle komt in een veelvoud aan kleuren is duidelijk bedoeld voor de levendigheid in het straatbeeld. Op de zijkant van de schoen, gemaakt van canvas met een rubberen zool, pronken de driestreep Adidas en de naam van het model. Die driestreep staat op bijna alle modellen met mooie witte strepen afgebeeld. De zool is uitermate slijtvast en de schoen past hartstikke mooi onder een spijkerbroek of shorts. Is jouw kind al klaar voor de retrostijl? Met de Adidas Gazelle zeker.

NMD schoen

Kost het jou vooral moeite om jouw kind in het blikveld te houden? De Adidas NMD-schoen is gemaakt voor de echte energieke stappers. NMD staat voor Nomad en Adidas kwam met dit model om uitkomst te bieden voor de oneindige avontuurlijke personen. Wie weet brandt het avontuur in jouw kind verder los? De Adidas NMD biedt heel veel ondersteuning door de hoogoplopende zool naar de achterkant. Het bovenwerk is uitermate flexibel door het transpirerende materiaal.  De schoen heeft een heel sportief karakter en past ongetwijfeld bij de beweegdrang van jouw kleine.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.