Producten voor kids

Back2School met deze toffe HEMA items!

Linda - Go or No Go

De start van een nieuw schooljaar of gewoon lekker middenin het schooljaar: altijd is het perfecte moment om met je kids te shoppen voor het grote moment dat eraan komt: Back2School

Back2School

Ik vond het zelf vroeger altijd geweldig: Op zoek naar een nieuwe schoolagenda waar je het hele jaar mee gaat doen en natuurlijk een hoop andere schoolitems zoals een passer, een geodriehoek, pennen, een rekenmachine, schriften en noem maar op. Ook het kaften van boeken hoorde bij de Back2School periode. Een minder leuk klusje, maar gelukkig hielp mijn moeder me daar altijd mee mee.

Back2School producten shopte ik vroeger altijd bij de V&D, maar inmiddels is dat natuurlijk niet meer mogelijk. Na even rondspeuren op internet kwam ik uit bij de HEMA, waar je alles vindt om het schooljaar goed te starten. In deze Back2School editie zet ik dan ook mijn favoriete Back2School items van de HEMA voor je op een rijtje:

Schoolagenda

Ik begin natuurlijk met mijn favoriete item: de schoolagenda. Ik bekeek altijd vele agenda’s voor ik uiteindelijk besloot welke ik wilde gaan kopen. Ik vond het namelijk wel echt een ding. Het liefste ging ik altijd voor de dikke agenda’s met een stiek erom en een stoffen voorkant. Die vond ik super mooi, ook al waren die dan 10 keer duurder dan een gewone, simpele agenda. Ieder zijn ding toch? In onze klas vroeger zagen we altijd de simpele, strakke, goedkope agenda’s bij de jongens en de dikke, bijzondere en duurdere agenda’s bij de meiden. Ik verwacht stiekem dat dat tegenwoordig echt niet anders is :-).

Back2School met deze toffe HEMA items!

Bij de HEMA heb je super veel keuze als het aankomt op agenda’s. Er is zelfs al een budget schoolagenda van één euro, dus als je niet veel geld uit wil geven aan je Back2Schoolitems, zit je bij HEMA ook goed.
Maar zoals ik al zei, ik ging altijd voor een mooie agenda, en die vond ik bij de HEMA ook. Meerdere zelfs, dus kiezen was nog even lastig..maar uiteindelijk ging ik voor deze prachtige schoolagenda van Pip Studio. In de agenda zitten naast alle mooie dessins een leeslint met papieren liniaal, lesroosters, cijferlijsten, adressen, notities, jaarplanner voor verjaardagen en een jaaroverzicht met vakanties en feestdagen.

Kaftpapier

Een ander belangrijk item waar je het hele schooljaar tegenaan moet kijken is het kaftpapier. Daarnaast is het ook nog eens functioneel, aangezien je boeken beschermd worden door het kaftpapier. Maar functioneel hoeft niet saai te zijn, vindt ook HEMA gelukkig. En dus struinde ik even door alle toffe printjes (die ze rond de zomerperiode meer hebben dan midden in het schooljaar)

Back2School met deze toffe HEMA items!

Versieren

Ik vond het altijd erg leuk om mijn agenda en kaftpapier te versieren met mijn getekende creaties. Meestal tekende ik allerlei poppetjes overal, samen met leuke en grappige stickers. Tegenwoordig is washi tape helemaal hip want daar kun je super leuke dingen mee doen.
Ben je echt creatief, dan shop je gewoon die agenda van één euro en pimp je hem helemaal zelf met onder andere deze vrolijke washi tape.

Back2School met deze toffe HEMA items!

Ringband

In mijn tijd hadden we alleen van die zware mappen, meestal behoorlijk met een saaie uitstraling. Maar tegenwoordig hoef je niet eens zo’n map te shoppen, maar kun je gaan voor een veel fijnere ringbandmap. Een stuk lichter en dunner, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen in je rugzak; ook niet onbelangrijk. En ze zien er ook nog eens leuk uit!

Schriften

Last but not least: schriften. Je hebt natuurlijk een heel aantal schriften nodig en gelukkig heb je super leuke schriften voor weinig. Als voorbeeld deze vrolijke ananas en watermeloen schriften…en in dit geval krijg je er veel voor weinig: 5 voor 2 euro! Koopje dus!
Er zijn trouwens ontzettend veel schriften bij de HEMA te koop en een favoriet kiezen was behoorlijk lastig tussen zoveel leuks…kijk dus zeker even rond wat ze allemaal hebben!

Tot zover mijn favoriete Back2School items van de HEMA op een rij! Ik ben benieuwd naar jouw favoriete Back2School item!


Lees ook: Hema prinsessentaart review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.