- Attractieparken Gastblog Overijssel Zomervakantie

Uittip zomervakantie: High Dive Stuntshow De Drakenridders in Hellendoorn

Stuntshow De Drakenridders
Linda - Go or No Go

Vrijdag 27 juli brachten wij een bezoek aan pretpark Hellendoorn, onder andere om de allernieuwste show, de High Dive Stuntshow De Drakenridders te bekijken. Lees verder als je benieuwd bent wat wij ervan vonden.

Pretpark Hellendoorn

Om te beginnen: Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Het park is geschikt voor jong en oud en er zijn vele leuke attracties. Te veel om in een dag te kunnen behappen eigenlijk. Een weekendje zou een must zijn, of je moet gewoon nog een paar keer gaan natuurlijk.

Warm vs. water

De vrijdag van ons bezoek was een van de warmste dagen van het jaar en volgens mij de warmste vrijdag ooit, meende ik? De temperatuur lag tussen de 38 en 39 graden. Flink warm dus voor een dagje pretpark. Maar in Hellendoorn is voldoende verkoeling te vinden gelukkig. Veel Attracties liggen in de schaduw en zijn daardoor niet extreem warm. In de Wild Waterval, de Sungai Kaliimantan, kun je een splash water krijgen en bij Piraat Enterhaak of de Tornado kun je lekker uitwaaien. Ook is er tegen betaling van € 3,- het Water Slidepark Aquaventura waar je verschillende glijbanen hebt om van af te roetsjen.

High Dive Stuntshow De Drakenridders

Vrijdag 27 juli hebben wij in het openluchttheater de nieuwe High Dive Stuntshow De Drakenridders gezien. De Show is in het thema van de in 2017 nieuw geopende attractie Het Drakennest. Om maar met de deur in huis te vallen: De drakenridders is geen show maar een spektakelstuk. Veel spannende stunts die op grote hoogte worden uitgevoerd. De gemene draak Hellendra heeft de kroon gestolen en de jonge Teun moet met behulp van een groepje ridders de kroon terug zien te brengen. De Kroon bevindt zich echter op een gigantische hoogte. Ze wordt beschermd door de vuurspuwende draak Hellendra die het glimmende juweel niet uit haar klauwen laat glippen en hem met hand en tand beschermd. De dappere Teun en zijn ridderlijke vrienden moeten allerlei acrobatische toeren uithalen om op deze hoogte te geraken. Zonder daarbij in de klauwen of vlammen van de draak Hellendra te komen. De helden moeten ook nog afdalen wanneer de kroon in een diepe poel valt. Zou het Teun en zijn koene ridders lukken de Kroon ongeschonden terug te brengen naar het Koninkrijk?

Spectaculair

De stuntshow is een daverende show voor jong en oud. De verhaallijn is goed opgebouwd. Spanning en humor wisselen elkaar af. Het avontuur is boeiend van begin tot eind. De stunts zijn duizelingwekkend en worden uitgevoerd door professionele acrobaten. Zo wordt er spectaculair gedoken van enorme hoogtes in het ondergelegen waterbassin. Onze meiden en wij zelf hebben ons geen moment verveeld en erg genoten van de show. Na afloop mochten de kinderen op de foto met de ridders en ze mochten de kroon op.

Stuntshow De Drakenridders

Op een rijtje

+ punten: professionele stunts, spanning en sensatie, met humor gebracht. De show is voor alle leeftijden.
– punten: de draak Helendra en haar 3 jongen zijn alleen te horen en zijn geen enkele keer te zien. Zou extra leuk zijn als je ze ook ergens te zien krijgt.

Nog een laatste tip: Er is nog een show in het park: Karel en Jasmijn! Deze wordt gegeven in het theater in het park die voorzien is van airco. Kok Karel en zijn vriendinnetje Jasmijn beleven samen avonturen. De show is erg grappig en erg interactief. Kinderen worden betrokken in het avontuur en dit vonden ze bij ons echt geweldig.

Go or No Go

Zoals gezegd hebben we een erg leuke dag gehad en hebben we ons geen seconde verveeld. De shows zijn echt een aanrader om heen te gaan, dus neem dit zeker mee tijdens je bezoek. Een dagje Hellendoorn deze zomervakantie is wat ons betreft een must!

Feitjes

High Dive Stuntshow De Drakenridders is tot en met 2 september 2018 te bewonderen.
Tickets voor Hellendoorn shop je hier vanaf € 22,50 per ticket.


Deze review is geschreven door gastblogger René. Op uitnodiging van Hellendoorn mocht hij samen met zijn gezin genieten van de nieuwe show en het park en hierover een review schrijven.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.