9 jaar Game reviews

8x leukste spellen apps voor een 9-jarige

spellen apps voor een 9-jarige
Linda - Go or No Go

Zoek je leuke spellen apps voor kinderen van 9 jaar? Ik maakte een overzicht met de leukste spellen apps voor een 9-jarige voor op de tablet, iPad of op de telefoon. 

1. Badland Brawl

Ik begin direct met onze nieuwe favoriet. Ik zeg onze, want stiekem vind ik dit spel dus ook echt heel erg leuk. Jesse zag het spelletje bij een vriendje van school en wilde het graag op zijn tablet installeren. Even gecheckt en het zag er inderdaad allemaal prima uit. Dat wil zeggen geen vechten of schieten, want dat vind ik nog niet nodig voor ze.
Bij Badland Brawl is het de bedoeling dat je de toren van je tegenstander vernietigd. Dit doe je door middel van de figuurtjes die je kunt afschieten. Dat zijn vogeltjes, bommetjes, poppetjes en andere rare beestjes. De poppetjes vechten en de bommetjes ontploffen. Als je de toren van de tegenstander vernietigd hebt, heb je de ronde gewonnen. Mocht je Clash Royal kennen, dan is het eigenlijk vergelijkbaar. En daarnaast heeft het ook wel iets weg van Angry Birds, waarbij je de vogeltjes weg moet schieten. Een combinatie dus van twee populaire spellen wat maakt dat het een erg leuk spel is.
Je kunt muntjes en gems verdienen, waar je weer poppetjes mee kunt upgraden of allerlei spullen van kunt kopen uit de shop. Tot slot kun je net zoals bij Clash Royal een clan maken waar je met bekenden en onbekenden in kunt gaan, om zo elkaar poppetjes te geven. Ook kun je hier met elkaar chatten.

Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

2. Brawl Stars

De tweede grote favoriet van mijn jongens en hun klasgenoten is Brawl Stars. In dit spel speel je met elkaar of met vreemden tegen andere spelers. De bedoeling is dat je de andere spelers afschiet. Je kunt je verstoppen in graan en zo wachten om iemand te overvallen met je aanval. Hoe verder je komt, hoe meer gratis figuurtjes je krijgt om mee te spelen. Een grappig en simpel spel! Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

10x de leukste spellen apps voor een 10-jarige

3. Clash Royal

Ik noemde hem net al even, maar Daan en Jesse zijn ook gek op Clash Royal. Dit spel blijft zich ook maar vernieuwen en uitbreiden, waardoor het niet gaat vervelen. Ze hebben ook iedere week nieuwe missies om te halen. Ik heb deze app al eens uitgebreid besproken, dat kun je hier teruglezen.
Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

4. Will Hero

In dit spel is het de bedoeling om een prinses en elf te bevrijden. Dit doe je door poppetjes en blokjes weg te ruimen. Eigenlijk is het niet veel meer dan tikken, tikken en nog eens tikken, maar op de een of andere manier vinden onze jongens het helemaal leuk. Dat kan ook komen door de Minecraft-achtige figuren. Het spel bestaat namelijk uit vergelijkbare pixels als Minecraft.
Eerlijk gezegd snap ik de hype verder niet zo, maar goed…de kids vinden het leuk.

5. Minecraft

Natuurlijk vinden de heren Minecraft nog altijd leuk, net zoals een jaar geleden. Ze leren steeds meer bouwen. Dat is ook het leuke aan Minecraft; door meer te spelen leer je ook meer bouwen. Daan en Jesse spelen trouwens op de tablet altijd met cheats aan, zodat ze niet gedood kunnen worden en ze oneindig kunnen bouwen. Beetje flauw en simpeler, maar goed, als zij dat leuk vinden moeten ze dat vooral doen.

6. Tower Conquest

Bij Tower Conquest vecht je in een arena tegen een online tegenstander. Je zet een poppetje in en je tegenstander ook. Ze gaan met elkaar strijden en uiteindelijk is het de bedoeling om elkaars toren te vernielen. Je leest het al, vrij vergelijkbaar met Badland Brawl en Clash Royal. De visuals zijn weer anders en de poppetjes weer net wat anders, maar verder is het idee hetzelfde. En dus vinden de heren hier het geweldig.
Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

7. Trade Island

Een heel ander spel is Trade Island. Dit spel is vergelijkbaar met Hay Day, je dient hier namelijk iets op te bouwen. Bij Hay Day is dat een boerderij, bij Trade Island bouw je een stad op je eiland. Je krijgt allerlei bezoekers en missies waar je weer van alles mee kunt verdienen.
Voor de huisjes en winkels die je gebouwd hebt, verdien je geld en kun je weer nieuwe dingen bouwen. Ook kun je je eigen straten bouwen en noem maar op.
Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

8. Idle Heroes

Idle Heroes is best een ingewikkeld spel. Je bouwt een team van helden en die vechten tegen een ander team. Automatisch. Dus je hoeft niet zelf te tikken of wat dan ook, ze vechten gewoon automatisch met elkaar. Lijkt mij geen drol aan, maar goed. Mijn zoon vindt het dus geweldig. Als je wint, krijg je beloningen waar je je helden weer sterker mee kunt maken. Dan kunnen ze meer schade aan en gaan ze dus minder snel af.
Voor dit spel is een internetverbinding vereist.

Samengevat: spellen apps voor een 9-jarige

Zoals je ziet is er voor vrijwel alle spellen apps voor een 9-jarige die ze leuk vinden een internetverbinding nodig. Lastig dus als ze in de auto zitten en allerlei games niet kunnen doen. Gelukkig zijn er in de auto genoeg andere manieren voor kinderen om zich te vermaken, toch? 🙂

Spellen apps voor andere leeftijden

Tot zover het overzicht van spellen apps voor een 9-jarige. 

spellen apps pin

Lees ook:

De leukste spellenapps voor een peuter
De leukste spellenapps voor een 2-jarige
De leukste spellenapps voor een 3-jarige
De leukste spellenapps voor een 4-jarige
De leukste spellenapps voor een 5-jarige
De leukste spellenapps voor een 6-jarige
De leukste spellenapps voor een 7-jarige
De leukste spellenapps voor een 8-jarige
De leukste spellenapps voor een 9-jarige

De leukste spellenapps voor een 10-jarige

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.