4 jaar 5 jaar 6 jaar Boeken

{ Review } | Het allerleukste vriendenboekje van Nederland

Mijn beste vrienden boek vriendenboekje

Mijn meisje zit helemaal in de vriendenboekjes fase, en nu kregen we een hele nieuwe aangeboden. Een vriendenboekje, maar dan helemaal anders dan alle anderen: Het ‘Mijn Beste Vrienden boek’. Aangezien ik al 1000 vriendenboekjes heb ingevuld met Keira en inmiddels ook met Miya, was ik naar dit nieuwe vriendenboekje wel heel benieuwd.

De vriendenboekjes

Ik had ze vroeger zelf ook en ik vond het echt een heel belangrijk iets. Al mijn vriendjes en vriendinnetjes moesten er natuurlijk inschrijven. En ook nu nog worden ze nog altijd gretig ingevuld. Een vriendenboekje is dan ook wel echt een leuke herinnering voor later. Een mooie herinnering aan je vrienden en vriendinnen die toen zo heel belangrijk waren, en wie weet tegenwoordig nog steeds. Of niet ;-).

Eén ding hadden de vriendenboekjes van vroeger gemeen met de boekjes van nu: Ze zijn niets veranderd. Misschien een ander kleurtje of een ander soort papier, maar verder zijn ze echt allemaal hetzelfde: de vragen, het vakje waar je foto in kan en ga zo maar door.

Maar…toen was daar: Mijn beste vrienden boek

Emma Thyssen kwam gelukkig met een alternatief! Een waar je niet als ouder alles in hoeft te vullen, omdat je de antwoorden van de vorige 20 vriendenboekjes nog onthouden hebt, maar waar je kind zelf actief mee doet. Met echte leuke vragen zoals:

  • Wie neem ik mee naar een onbewoond eiland?
  • Teken hier je eigen uitvinding.
  • Waar ruiken je voeten naar?
  • Hoelang kun je op één been blijven staan?

Go or No Go

Je kind kan er zelf in tekenen, kleuren en grappige antwoorden in geven. Miya heeft een vriendinnetje dat het inmiddels helemaal ingevuld heeft en ook zij en haar moeder waren erg enthousiast. Het invullen is echt even een leuke bezigheid met je kind. En doordat er ook vragen in staan als wat zou je willen uitvinden of hoe zou je heten als je dat zelf kon bedenken, leer je ook wel grappige weetjes over je kind. Misschien had ik er zonder deze vragen nooit achter gekomen. Superleuk dus en absoluut een aanrader; het beste vrienden boekje krijgt een GO!

Feitjes

Het Beste Vriendenboek bestaat uit 72 pagina’s en heeft een harde, stevige kaf en je shopt hem hier voor 15.99 bij bol


Lees ook: Boer Boris vriendenboekje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.