Buitenspeelgoed Inspiratie

{ Review } | Little Tikes Fountain Factory Watertafel

Little Tikes Fountain Factory Watertafel
Xenia

Kinderen en water; dat is vaak een goede match. Als de zon schijnt en de temperatuur laat het toe dan worden de bakken met water gevuld, de waterballonnen opgeblazen en spuiten ze elkaar maar al te graag nat met water. Er is ook niks fijner dan afkoelen met water natuurlijk! Een watertafel is dan ook een leuke, maar zeker ook leerzame manier om lekker met water bezig te zijn. Ik kan je vertellen dat de Fountain Factory watertafel van Little Tikes al voor uren speelplezier heeft gezorgd hier in huis.

Little Tikes Fountain Factory Watertafel

Toen de watertafel binnen kwam, dacht ik: ‘Die zet ik wel even op’. Maar toen ik de inhoud van de doos zag en ik de stop er niet goed in kreeg, heb ik het stokje toch maar even doorgegeven. Gelukkig zit er een hele duidelijke gebruiksaanwijzing met tekst en plaatjes bij, die je stap voor stap kunt volgen om zo de tafel in elkaar te zetten. Hij zat uiteindelijk zo in elkaar gelukkig!

De jongens konden niet wachten tot hij was opgebouwd en vonden hem binnen, zelfs zonder water, al heel interessant. Hele plannen werden er gemaakt en ideeën werden er al uitgedacht.
Met deze Fountain Factory watertafel kun je bouwen, spetteren en spelen. Er zijn verwisselbare kranen en leidingen waardoor er inzicht gegeven kan worden in wetenschap, techniek en technologie. Alles natuurlijk op een leuke en speelse manier!

Voor alle kinderen leuk

De watertafel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, daaronder zullen ze er zeker ook mee kunnen spelen, maar wellicht nog wat minder actief. Onze Mayson van 2 speelt er heel graag mee, al heeft hij nog wel wat begeleiding nodig omdat hij anders te  “lomp” is en onderdelen los trekt. Fynn van 5 en Thijmen van 8 spelen er ook heel graag mee. Thijmen bedenkt hele constructies en samen met zijn broertje proberen ze hun ideeën waar te maken. Kinderen hebben heel veel fantasie en dat kunnen ze in deze veelzijdige Fountain Factory watertafel zeker kwijt. De leidingen kun je op verschillende manieren aan elkaar koppelen en weer met verschillende kranen koppelen. Je hebt dan ook weer drie verschillende fonteinen waar je het water naartoe kan leiden. Heel veel variaties en speelmogelijkheden dus! We hadden gedacht dat de oudste het gauw links zou laten liggen maar door de vele variaties, de wetenschap en de technologie speelt ook hij er als het kan dagelijks even mee!

Go or No Go

We treffen het op het moment natuurlijk ontzettend met het mooie weer, wij maken dan ook bijna dagelijks gebruik van deze ontzettend leuke watertafel. Deze Little Tikes Fountain Factory Watertafel is van goede kwaliteit en heeft zoveel leuke mogelijkheden! Heel veel experimenten worden er mee uitgevoerd. Het is genieten om te zien hoe mijn jongens hiermee spelen. Alle drie op een andere en eigen manier en vol plezier. Wij geven deze tafel dan ook een dikke GO!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Prijs: 64,99 en te koop via bol én inclusief gratis verzending

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.