5 jaar 6 jaar 7 jaar

{ Review } | Fingerlings Untamed Baby Raptor

Linda - Go or No Go

Dino’s: Onze jongens houden er van. Ze spelen twee verschillende Jurassic Park games op hun tablet en als ze een boek met dinosaurussen zien, vinden ze dat ook machtig interessant. Het zijn natuurlijk ook prachtige en indrukwekkende beesten. En natuurlijk denken speelgoedmakers hier ook over na en toen was daar….de Fingerlings Untamed Baby Raptor! 

Untamed Baby Raptor

WowWee, onder andere bekend van deze super toffe drone, bedacht de interactieve dino’s: Untamed Baby Raptors. Je herkent het ontwerp wellicht, want de dino’s zijn onderdeel van de Fingerlings, die aapjes die je om je vinger kunt zetten.
De aapjes zagen er vooral schattig uit, maar de dino’s zijn een stukje enger gemaakt. Boze oogjes, wilde kleuren en gegrom maakt dat het schattige er wel vanaf is. Hoewel, als je hem aait, kroelt hij een beetje zoals een kat. Dat is dan wel weer best schattig.

Tam of wild

Je kunt je Untamed Baby Raptor tam maken of wild laten..eigenlijk stelt het niet zoveel voor: van aaien wordt hij tam. Dan kroelt hij dus wat meer. Ik zocht in de verpakking naar een uitleg, over wat je dan moet doen om hem tam te maken enzo, maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Achteraf gezien logisch, want het is niet meer dan de dino aanraken.
Volgens de verpakking is de dino wild en bijt hij in je vingers. Dat kan hij inderdaad, maar dat gaat erg zachtjes. Prima voor de kleinere kindjes.

Wat kan hij..

De dino kan 40 verschillende geluiden maken en heeft aanrakingssensoren in zijn staart en kop. Hij kan met zijn oogjes knipperen en met zijn bek open en dicht.

Fantasie(loos)

Misschien ligt het aan mijn kids die niet zo van de fantasiespellen zijn, of ze zijn te oud, dat kan ook, maar wij zien niet zoveel in de Fingerlings Dino. Hij doet eigenlijk…vrij weinig. De jongens waren er dan ook binnen 3 minuten op uitgekeken. Ik hoorde wel een tegengeluid van een vriendin van me; haar zoontje van 6 jaar vindt de dino wel leuk en heeft er hele verhalen mee. Hij houdt dan ook juist wel weer van fantasiespel, dus daar zit het verschil. En hij is natuurlijk 2 jaar jonger.

Go or No Go

Conclusie? Wij persoonlijk vinden het een no go, maar zoals je al leest is het zoontje van die vriendin er wel blij mee, dus voor hen een go. Maar…zij hadden wel een opmerking over de prijs: Die is voor wat het beestje kan echt te hoog.
Al met al een No Go voor de Untamed Baby Raptors.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 4-5 jaar
Prijs: € 22,99 en je koopt de untamed beestjes bij bol.com als je er toch een wil proberen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.