Monster Jam 2018: een spectaculair live evenement

Monster Jam 2018

Een stadion gevuld met een uitzinnig publiek, een groot veld vol zand en heuvels, gierende banden, ronkende motoren en heel veel testosteron. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan hoop ik dat jij er ook bij was gisteren. Ik mocht namelijk, samen mijn zoontje, genieten van heel veel Monster trucks bij Monster Jam.

Monster Jam

 Heb je geen idee waar ik het over heb? Monster Jam is een spectaculair live evenement waar Monster trucks aan deelnemen. Al 25 jaar lang kun je dit spektakel wereldwijd bekijken. Tijdens dit evenement laten de drivers hun Monster trucks de meest gave stunts doen en uiteraard hangt hier dan ook een wedstrijdelement aan vast. Op zaterdag 30 juni ’18 streek Monster Jam dan eindelijk neer in Rotterdam, in de Kuip.

Gigantische auto’s met namen als Grave Digger, Zombie, Monster, Megalodon en zelfs Scooby-Doo strijden om de eerste plaats. Tijdens het evenement worden zij beoordeeld op snelheid, behendigheid en natuurlijk vooral op de meest spectaculaire stunts.

Een middag vol energie, keiharde motoren en heel veel plezier gegarandeerd.

Pit party

Voorafgaand aan de wedstrijd kregen we de mogelijkheid om alle deelnemende Monster trucks en hun drivers van dichtbij te zien tijdens de Pit Party.

Deze Pit Party bleek behoorlijk populair. Ondanks de zomerhitte stonden er rijendik bij elke driver om handtekeningen te scoren van de drivers. Ook werd er druk geposeerd bij alle auto’s, die van dichtbij wel overduidelijk Monster trucks bleken. Deze hele Pit Party was een groot succes aangezien de kinderen hierdoor reuze enthousiast gemaakt werden. Ze konden niet wachten op het echte spektakel.

Testosteron, gierende banden en stofwolken

Na een lekker broodje en de nodige liters drinken was het dan eindelijk zo ver. We mochten onze stoelen op gaan zoeken in het stadion. Een lange klim volgde want we zaten hoog in de Kuip waardoor we een super overzicht hadden en genoeg schaduw hadden.

Na een peptalk van de commentator werden de motoren gestart en werden alle tien de Monster trucks voorgesteld. Wij waren erg blij dat we voor de kinderen speciale koptelefoons mee hadden genomen want wat kwam er een geluid uit! Als er tien van die monsterlijke trucks door een stadion heen knallen dan kun je je misschien wel voorstellen wat een decibellen daarbij vrijkomen. Niet alleen van de trucks zelf maar ook zeker van het publiek. Ik moet toegeven dat ook deze mama behoorlijk uit haar dak ging. Wat een geluid, wat een machines en wat een genot om de kinderen zoveel plezier te zien hebben. De gehele show werd er enthousiast mee geleefd vanuit het publiek.

Monster Jam 2018

Er was de mogelijkheid om zelf punten te geven aan je favoriete Monster trucks, door middel van een live score systeem op een website. Dit maakte het voor het publiek mogelijk om zijn favoriet te steunen. Hier deden wij uiteraard ook aan mee. Al veranderde de favoriet van mijn zoontje regelmatig. Dat hing vooral af van de stoerste stunts en de hoogste scores van andere auto’s.

Na drie onderdelen werd er een overall winnaar bekend gemaakt en dat was dit keer Dragon, de vuurspuwende auto van Jon Zimmer.

Go or No Go?

Zoals je wellicht wel begrijpt uit mijn enthousiasme geven wij dit evenement een overduidelijke Go. Als je volgend jaar, of ergens anders, de mogelijkheid hebt om naar Monster Jam te gaan dan raad ik dat zeker aan. Dit is zeker een evenement voor jong en oud en als je een beetje van spektakel houdt dan wil je dit echt niet missen. Volgend jaar vindt Monster Jam plaats op 6 juli 2019!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.