Vaderdag

Wat geven we hem voor Vaderdag?

voor vaderdag
Linda - Go or No Go

Binnenkort is het weer Vaderdag: de ultieme dag om alle vaders in het zonnetje te zetten. Natuurlijk krijgt hij een zelfgemaakte creatie van de kinderen. Daarnaast gaan we op zoek naar een écht cadeau. Waar wordt de gemiddelde vader bij van? Van een shirtje!

Standaard cadeau voor standaard vader

Je kunt natuurlijk gaan voor een stropdas, een barbecueschort of een mobielhoesje met een foto van de kinderen. Maar zijn dit niet een beetje té standaard cadeaus? Wat als je nu zelf vindt dat de vader van je kinderen uniek is. Dan gun je hem toch ook een uniek cadeau? Een vaderdagcadeau waar hij echt wat aan heeft bijvoorbeeld. Of een cadeau waar hij nog járen over praat. Omdat hij vrijwel dagelijks een shirtje draagt, kun je hem best verrassen met een leuk, maar nuttig cadeau.

Cadeau voor de ideoloog

Wees eerlijk, shirtjes heeft een man toch nooit genoeg? Voor vaders die ideologisch zijn ingesteld is een T-shirt gemaakt van bamboestof echt een superleuk cadeau. Je hebt misschien nog nooit gehoord van bamboe als textiel? Bamboe is hartstikke duurzaam, omdat het voor 100% afbreekbaar is bijvoorbeeld, maar ook omdat bamboe ontzettend snel groeit. Soms wel een meter per dag. Daarnaast is het zo dat een bamboestengel groeit zonder kunstmatige bewatering, daar hoef je bij een textielsoort als katoen niet mee aan te komen.

… met een persoonlijk tintje

Omdat de shirtjes van bamboe veelal gewoon wit zijn, kun je ze ook nog eens personaliseren. Koop een paar textielstiften en laat je kinderen erop losgaan. Als je de shirtjes laat versieren, weet je zéker dat je een uniek cadeau hebt. En omdat vaders zulke shirtjes meestal als ondergoed dragen, is het ook niet zo erg als de tekening niet helemaal goed lukt. Tekenen op textiel is immers helemaal niet eenvoudig. En zo heeft jullie unieke vader een hartstikke leuk en uniek slaapshirtje! Reken maar dat je kinderen trots zijn, als ze ’s morgensvroeg hun vader tegenkomen in hun creatie!

En een luxere voor erbij

Misschien is het een idee om het shirtje van bamboe door de kinderen te laten geven en zelf voor een luxer shirtje te gaan? Wat dacht je van een retro-wielershirtje bijvoorbeeld? Als de vader des huizes van wielrennen houdt, is dat een hartstikke leuk cadeau. Of een shirtje om in te hardlopen of in te voetballen, het is maar net van welke sport hij houdt. Is vader helemaal niet sportief? Dan kan zo’n shirtje een hint zijn. Je weet maar nooit wat hij met die hint doet…

Toch last-minute een cadeau regelen? Ik help je!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.