1 jaar 2 jaar 3 jaar

{ Review } | 3x VTech speelgoed voor je peuter

vtech kevertje

“Wow mama! De postbode heeft een groot cadeau gebracht!” Dat was de eerste reactie van Siem, toen de postbode een grote doos van Vtech bij ons af had geleverd. Aangezien Siem dol is op pakketjes en altijd erg nieuwsgierig is, hebben we er even een momentje van gemaakt.

Het avonturenvliegtuig van VTech

Het eerste wat Siem uit de doos pakte, was het Avonturenvliegtuig. “Woehoe een vliegtuig!”. Kwam dat even mooi uit! We besteden de laatste tijd wat extra aandacht aan de eerste vliegreis die Siem binnenkort gaat maken en daar past dit leuke Avonturenvliegtuig natuurlijk perfect bij.
Het Avonturenvliegtuig is voor kindjes vanaf 6 maanden tot 36 maanden. Aangezien Siem nu zo’n 32 maanden is, was ik erg benieuwd wat zijn reactie zou zijn. Nou ik kan je zeggen, hij was dolenthousiast!

Het vliegtuigje is lekker kleurrijk, inclusief allerlei knopjes, lampjes en liedjes! Wat Siem het leukste vindt is dat het vliegtuigje “vertelt” over het weer. Zonnig, bewolkt, nacht. En daarnaast maar liefst 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes. Ik vraag me af of we ze allemaal al hebben gehoord! En wat IK ook erg leuk en vooral fijn vond is dat er twee standen op zitten qua volume! 😉
De stem is vriendelijk en vrolijk en zelfs op de hoogste stand is dat niet storend voor de omgeving. Enige minpunt is de lengte van het koord, waarmee je het vliegtuig voort kunt trekken. Met de huidige lengte van Siem is dat dan toch echt te kort. Resultaat; een lomp heen en weer gesjouw. Maar hé, het kan absoluut tegen een stootje, dat hebben we dus ook al mogen ervaren! Natuurlijk is het logisch qua veiligheid dat het touwtje niet langer is en ik denk dat een kindje dat net kan lopen daar juist weer erg veel lol aan kan beleven.

Alfabet Lichtjeskever

Het tweede wat Siem uit de doos mocht pakken, was de Alfabet lichtjeskever van VTech! Al noemen wij het nu in huis een lieveheersbeestje. Want dat is het ook. Nu dacht ik dat Siem minder met de lichtjeskever zou doen, dan met het vliegtuig. Maar niets is minder waar! De Alfabet lichtjeskever is toch echt duidelijk favoriet. Siem is dan ook in de ban van het alfabet, dus een lichtjeskever die met een lieve stem alle letters benoemt en uitlegt hoe je ze uit moet spreken, dat is dan natuurlijk een feestje!
De lichtjeskever vertelt hier nu dus regelmatig over kleuren, letters en zo nu en dan speelt ze een fantasiespelletje met Siem. Zoals.. “De kleur blauw!” (Je hoort het geluid van de zee) “De kleur van de zee!” Nou, alles bij elkaar super educatief toch!?

vtech kevertje review


De Alfabet lichtjeskever en het Avonturenvliegtuig zijn zelfs al diverse keren mee op pad geweest.
Zo zijn ze beide mee op bezoek geweest bij Siem zijn neef en nichtje. Jilke (nichtje) van ongeveer 1,5 jaar heeft minstens een half uur aan een stuk vol verwondering naar de twee leuke speelgoedjes zitten kijken en luisteren.

Tof toch, dat dit soort speelgoed dus echt al vanaf 6 maanden, maar zelfs tot 36 maanden interessant kan zijn. En wanneer je dit dus al tussen 6 à 12 maanden aanschaft heb je voor €13,95 (Alfabet Lichtjeskever) en/of  €17,95 (Avonturenvliegtuig) echt een stuk speelgoed waar je kindje lang plezier van heeft.

Koetje Boe Bal

Daarnaast zit in deze kleurrijke en educatieve collectie ook nog de VTech Koetje Boe Bal! De Koetje Boe Bal laat je kindje kennismaken met kleuren, cijfers, geluiden en nog veel meer. Dit wordt geactiveerd door de bewegingssensor, door ermee te schudden of op de toetsen te drukken. Maar liefst 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes kent het vrolijke koetje!
Daarnaast bevordert het spelen met de beweegbare onderdelen de motorische vaardigheden. Te leuk toch voor je kleine kindje!? De Koetje Boe Bal is verkrijgbaar voor € 17,95.
Ook een leuk kraamcadeau, of cadeau voor de eerste verjaardag! Gegarandeerd lang speelplezier!

Go or No Go

Absoluut een GO!
Kinderen vinden de vrolijke kleuren die VTech gebruikt altijd mooi en aantrekkelijk. Daarnaast hebben alle drie de items een regelbaar volume, en tja, dat is toch wel erg prettig. Vooral wanneer ze alle drie tegelijkertijd aan staan! Het is educatief, speels en vernieuwend.
En daarnaast kan het absoluut tegen een stootje en is het daarmee erg duurzaam!

vtech speelgoed
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    6x originele kraamcadeaus om te geven - Go or No Go
    9 februari 2021 at 13:58

    […] Het liefste geef je nog originele kraamcadeaus ook natuurlijk. Maar wat geef je dan in plaats van babyspeelgoed of babykleding? Wat is zowel leuk om te geven als leuk om te krijgen? Belangrijker nog, wat kun je […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.