De rage van de zomer 2018: Van squishies naar Bubbleezz!

Bubbleezz review squishies

De squishies zijn ongekend populair en ieder kind vanaf een jaar of 5-6 weet waar je het over hebt als je over squishies begint. Ook mijn jongens hebben het squishies-virus flink te pakken; ze zijn er gek op! In de winkel blijven de volle rekken met squishies echt een aantrekkingskracht hebben op kinderen. Maar….er is iets nieuws op komst: Maak kennis met de nieuwste zomer rage van 2018: Bubbleezz! 

Bubbleezz: de nieuwste rage!

Bubbleezz: De evolutie van de squishies! De Bubbleezz komen van speelgoedproducent ORB, de makers van de Soft ’n Slo squishies. Dat waren die squishies die écht in een rustig tempo weer omhoog kwamen na het knijpen.
Deze nieuwe knijpbare figuren zijn een combinatie van de squishies en slijm; slijmerige knijpbare parels wel te verstaan. In totaal zijn er 24 verschillende figuren, ieder in hun eigen grappige vorm en kleur.

Zeldzame bedeltjes

De Bubbleezz bevatten nog een extraatje, namelijk een bedeltje en geheime berichtjes die hinten naar het karakter van het beestje. En voor de kids onder ons die graag sparen: er zijn ook super zeldzame bedeltjes te sparen!
Zoals gezegd zijn er super veel vormen, dus je hebt natuurlijk een super schattige Bubbleezz unicorn, een monster, een octopus, een drol (oh jee, die gaan ze leuk vinden hier), fruitvormen, cupcakes en ga zo maar door.

Veilig en verantwoord

Wat ik belangrijk vind is dat de Bubbleezz, net als alle producten van ORB, voldoen aan de eisen volgens de richtlijnen binnen de EU. Ze zijn veilig en verantwoord en daarmee kun je je kids (vanaf 8 jaar) er met een gerust hart mee laten spelen.

Go or No Go

Wij ontvingen de Bubbleezz zodat we ze eens goed konden uittesten. Ter eerste knijpen ze echt heeeeel lekker, haha. Ik kan er echt in blijven knijpen, want het voelt gewoon, tsja…lekker! En dat vinden Daan en Jesse dus ook, haha! Het voelt lekker zacht en fris, toch weer heel anders dan de squishies. Ze ruiken best sterk bij het uitpakken, maar de geur wordt al gauw wat minder. Ik vind ze lekker ruiken, Jesse vond de geur weer wat minder lekker; smaken verschillen. Ze ruiken een beetje naar zo’n benzinestift, en ik vind die nu eenmaal erg lekker ruiken, haha. Maar goed, wij vonden het allemaal duidelijk: de Bubbleezz krijgen een GO!

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Adviesprijs: de kleinere kosten € 7,99 en de grotere € 14,99
Te koop bij: onder andere Blokker, Top1Toys, BigBazar en online natuurlijk.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

9 Comments

 • Reply
  Fleur
  25 juni 2018 at 17:19

  Wat een leuke variant op de populaire Squishies! Ik doe graag mee voor mijn dochters, die zijn er gek op die nieuwe rage

  • Reply
   Fleur
   25 juni 2018 at 17:20

   sorry, je stond tussen mijn winactie FB pagina en dacht dus dat je ook een winactie had

   • Reply
    Fleur
    25 juni 2018 at 17:23

    O ik zie het al, de winactie is op je FB pagina… gaat lekker zo, hahaha. Ik doe daar snel nog even mee

    • Reply
     Linda - Go or No Go
     25 juni 2018 at 23:08

     Hahaha fijn dat je ‘m nog gevonden had ☺️☺️

 • Reply
  Réwana
  21 juni 2018 at 12:50

  Wow, die is groot, of lijkt dat zo?
  Naja, mijn zoontje gaat het sowieso geweldig vinden hahaha, ik doe mee???

 • Reply
  Tamara v Bodegom
  21 juni 2018 at 12:28

  jij kent ook altijd alle rages als eerste haha! Deze lijken me geweldig voor m’n 2 kids! Ik zou er dolgraag eentje uitproberen.

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   21 juni 2018 at 12:30

   Hihi dat is idd wel een van de leuke voordelen van een blogger zijn die voornamelijk speelgoed reviews doet 😉

 • Reply
  Oma Will
  13 juni 2018 at 21:26

  Weer zo’n grappige rage ! Mijn kleinkinderen vinden dit ook weer fantastisch.
  Ik zal er weer aan moeten geloven……….!

 • Reply
  Wat zijn squishies en is dit de nieuwste rage van 2018? - Go or No Go
  11 juni 2018 at 15:16

  […] De rage van de zomer 2018: Van squishies naar Bubbleezz! – Go or No Go […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.