Huis & Tuin

De kinderkamer in paarden thema

Vaak zie je dat jongens en meiden hun kinderkamer in een  bepaald thema willen. Prinsessen, piraten, dieren, dino’s en ga zo maar door. Toen ik voor de jongens aan het kijken was wat voor thema leuk zou zijn voor hun kinderkamer, viel het me op dat er erg veel dieren thema’s zijn. Ik laat jullie vandaag inspiratie zien voor het thema: Paarden kinderkamer.

Kinderslaapkamer met thema

Daan en Jesse hebben niet een volledig doorgevoerd thema in hun slaapkamer, maar wel heb ik elementen in beide kamers gebruikt die te maken hebben met reizen en de wereld. Zo hebben ze een wereldkaart, een wereldbol en een vliegtuiglamp. Dat vonden ze zelf ook een heel gaaf thema en ze hebben ook echt wel een interesse in landen en steden.

Maar genoeg over dat thema, want ik ging jullie inspiratie laten zien voor een paarden kinderslaapkamer. Heel veel meiden zijn gek op paarden, en logisch ook; het zijn prachtige dieren. Terwijl ik rondkeek voor leuke kindermeubels kwam ik onwijs veel items in paardenthema tegen. Deze inspiratie deel ik graag weer met jullie!

Paarden zitzak

Een zitzak is een leuk item voor in de kinderkamer. Lekker om te relaxen of in te lezen. Nu heb je natuurlijk zitzakken met opdruk van een paard, maar het kan nog veel gaver. Wat vind je van deze super toffe paarden-zitzak!?

Paarden beddengoed

Een thema maak je al snel door het dekbedovertrek en kussensloop in het thema te doen. En hierbij geldt; de keuze is reuze! Leuk om je kind helemaal zelf te laten kiezen welk beddengoed met paarden ze het leukste vindt.

Muursticker

Waar ik zelf altijd erg van gecharmeerd ben in een muursticker. Dat kan natuurlijk alleen als je een gladde muur hebt, dus houd daar rekening mee. Je hebt onwijs veel muurstickers dus het kan even durven voordat je jouw favoriet gevonden hebt. Ik vind de gekleurde muursticker hieronder onwijs mooi, dat is echt mijn stijl. Maar de realistische paarden muursticker die eronder staan vind ik ook fantastisch! Alsof ie zo je kamer binnen rent.

paarden sticker

Accessoires

Een echte themakamer maak je natuurlijk af met accessoires. Je kunt het met de accessoires zo gek maken als je wilt: ga je voor all the way en álles vol paarden, of houd je de accessoires rustig omdat je al voldoende grote items hebt in het thema. Beide kan en kijk wat jij en je kind persoonlijk het mooiste vinden.
Ik show jullie een paar accessoires ter inspiratie:

Deurstopper

Een heuze paardendeurstopper! Hoe verzin je ‘t. Maar hoe leuk is deze! Erg leuk om zo ook op de vloer het thema terug te brengen.

Boekensteun

Hoe leuk is deze paarden boekensteun? Met een boekenplank voor paardenboeken en natuurlijk gewone leesboeken is dit een absolute eyecatcher.

Hobbelpaard

Wat niet mag ontbreken is natuurlijk een hobbelpaard. Wel vooral voor de kleinere kinderen, want een 8-jarige zal het niet persé heel leuk vinden. Maar wel weer erg leuk om dan te bewaren voor later, voor de kleinkinderen.

Paarden bureaustoel

Als er een bureau in de kamer van je dochter staat, hoe gaaf is het dan om een echte bureaustoel in stijl te hebben! Een paarden bureaustoel!

bureaustoel paard

LionsHome

Je ziet het, heel veel mogelijkheden als je voor een paardenthema gaat. Dat geldt trouwens ook voor vele andere dieren en thema’s hoor; er is nu eenmaal ontzettend veel verkrijgbaar. Op de website van LionsHome kun je heel gemakkelijk op thema of onderwerp zoeken, en vervolgens krijg je alle producten en accessoires met dit onderwerp te zien. En dat zijn énorm veel producten, dus dan ben je wel even zoet met zoeken!


Uitgelichte foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.