Inspiratie

Cadeautip: Een gepersonaliseerd kinderboek

Linda - Go or No Go

Toen Daan en Jesse geboren werden kreeg ik van mijn nichtje een super leuk boek cadeau; een gepersonaliseerd boek met Daan en Jesse in de hoofdrol! Een van de kraamcadeaus die ik altijd heb bewaard en die ik ook nooit weg zal doen. 

Gepersonaliseerde Dikkie Dik

Het gepersonaliseerde boek is een boek van Dikkie Dik en het gaat dus over Daan en Jesse. En Dikkie Dik natuurlijk. Maar wat zo leuk is, is dat er ook nog allerlei neefjes en nichtjes van Daan en Jesse in het boek voorkomen! Mijn nichtje kon namelijk meerdere namen doorgeven van kinderen die in het boek mochten voorkomen. Dat maakte voor mij het boek nóg leuker!

Herinneringenbox

Een cadeau met naam van je kindje vind ik dan ook altijd mooie cadeaus om te bewaren. Ik heb voor beide jongens een herinneringenbox waar ik alle bijzondere dingetjes bewaar. Hun eerste poppetje-tekening, hun verjaardagskronen, hun zwemdiploma’s en bijzondere spulletjes. Een van die spulletjes is dus het Dikkie Dik boek. Inmiddels zijn de jongens al acht jaar oud en is de doos zo’n driekwart vol. We kunnen dus nog wel een paar jaar vooruit gelukkig! Ik probeer dan ook wel een beetje kritisch te zijn met wat ik erin doe, want als ik iedere tekening waar ze zelf trots op zijn erin doe, dan zat die herinneringenbox binnen een jaar vol.

Woezel en Pip

In plaats van gepersonaliseerde Dikkie Dik boekjes kun je ook vaak kiezen voor Woezel en Pip. Ook super leuk voor kleine kindjes natuurlijk. Beide persoonlijke boeken zijn natuurlijk ook heel leuk om voor te lezen aan je kindje, zeker als ze op een bepaalde leeftijd herkennen dat het verhaaltje over hun en hun vriendjes gaat! Inmiddels is het verhaaltje iets te kinderachtig voor Daan en Jesse, maar ze vinden het wél heel erg leuk dat ze gewoon een boek hebben dat over hun gaat.

Foto

Soms is het zelfs mogelijk om aan het boekje een foto te voegen van je kindje, die dan op de kaft komt te staan. Zo wordt het boek nóg persoonlijker zelfs! In de titel op de kaft zie je dan ook vaak de naam van je kindje staan. Dat is natuurlijk ook wel super leuk, dat de naam gewoon terug komt in de titel van het boek!

Heb jij wel eens een mooi cadeau met de naam van het kindje gegeven?


Lees ook: Review: Naamboek

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.